U Cluj vs Universitatea Craiova – Bet Builder Cota 2 Superliga, 22.09.2024

U Cluj vs Universitatea Craiova – Bet Builder Cota 2 Superliga, 22.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Duminică, 22.09.2024, de la ora 21:30, este programată partida U Cluj vs Universitatea Craiova – din cadrul etapei a 10-a a Superligii României. Duelul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 & Prima Sport 1.

Casele de pariuri online din România le acordă cote aproximativ egale celor două formații. Spre exemplu, la Betano, un succes al gazdelor este cotat cu 2.75. De partea cealaltă, trupa din Bănie are o cotă la pariuri de 2.80, în timp ce remiza este cotată cu 3.25.

Deși pare o partidă greu de pronosticat, eu am ales două pariuri pentru meciul U Cluj vs Universitatea Craiova, pe care le-am adăugat într-un Bet Builder Cota 2 pe care vi-l prezint mai jos.

100% BONUS la depunere 500 RON

Universitatea Cluj, pe primul loc și după acest weekend

Indiferent de rezultatele din acest weekend, Universitatea Cluj va rămâne în fruntea clasamentului Superligii României. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău are 21 de puncte și începe weekend-ul la 5 lungimi deasupra ocupantei locului secund, Oțelul Galați. Trupa lui Dorinel Munteanu are însă un meci în minus, așadar situația poate fi echilibrată curând.

Până acum, ardelenii încă nu au cunoscut gustul înfrângerii. Echipa merge foarte bine, având 6 victorii și 3 rezultate de egalitate. Recent, Universitatea a decis să mai aducă întăriri în compartimentul median, acolo unde a sosit Răzvan Oaidă. Fostul jucător al celor de la FCSB și Rapid București a declarat (conform Digi Sport):

”În primul rând mi-a plăcut tot ce se întâmplă aici, echipa cred că arată de la an la an din ce în ce mai bine. Au nişte suporteri minunaţi, este un club sănătos şi cred că se poate face performanţă. Am discutat mai multe lucruri cu Ioan Ovidiu Sabău legate de tactică, de sistem de joc. Chestii din bucătăria proprie. A fost o discuţie foarte deschisă şi foarte benefică.

Cred că ‘U’ este o echipă experimentată şi are în componenţă jucători foarte valoroşi. În general, experienţa te ajută să ai un nivel ridicat.”

Etapa trecută, Pereira și Nistor (din penalty) au adus toate cele 3 puncte în Giulești, Univeristatea Cluj reușind să se impuna cu scorul de 2-0 în fața Rapidului. Pentru ”studenți” a fost a 4-a victorie la rând în campionat.

  • Echipă probabilă U Cluj: Gertmonas – Chipciu, Cristea, Masoero, Boboc – Silaghi, Popescu, Bic, Pereira – Nistor – Thiam

Oltenii au intrat pe o pantă descendentă

Universitatea Craiova părea să se simtă din ce în ce mai bine în luna august, după victoriile cu Sepsi Sf. Gheorghe și Gloria Buzău, 2-1 respectiv 5-1. A urmat o înfrângere cu Dinamo București, ce pare că a afectat serios moralul echipei. O rundă mai târziu, gruparea alb-albastră termina la egalitate pe Ion Oblemenco, 1-1 cu Rapid București.

Weekend-ul trecut, Universitatea Craiova a evoluat în Copou, în compania Politehnicii Iași. Kamberi deschidea scorul în minutul 30, iar Alexandru Mitriță irosea o lovitură de departajare cu o jumătate de oră înainte de final. Demoralizați, oltenii nu doar că nu au mai găsit calea către gol, dar au mai și încasat unul – în minutul 90+10.

Astăzi este de așteptat ca antrenorul oltenilor să efectueze mai multe modificări în primul 11.

  • Echipă probabilă Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Zajkov, Bancu – Screciu, Capatina – Baiaram, Mitriță – Paradela – Ivan
Pariază pe U Cluj vs Universitatea Craiova cu 500 RON BONUS

Ce pariem în U Cluj vs Universitatea Craiova?

După cum spuneam, am pregătit un Bet Builder de cota 2 pentru meciul U Cluj vs Universitatea Craiova. Primul pont la pariuri luat în considerare este bazat pe goluri. Mai exact, mizăm pe minim 2 reușite în meci.

Universitatea Craiova este obligată să atace, în timp ce U Cluj are la dispoziție jucători capabili să facă diferența în orice moment. De asemenea, din duelul Universităților mergem pe formația gazdă, care are toate șansele să își pastreze invincibilitatea. Moralul este unul bun, jocul funcționează, iar întăririle nu întârzie să apară.

Bet Builder Cota 2 U Cluj vs Universitatea Craiova

Ce părere ai despre cele două ponturi pariuri recomandate la meciul U Cluj vs Universitatea Craiova?

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite