Bremen vs Bayern – Ponturi pariuri Bundesliga 21.09.2024

Bremen vs Bayern - Ponturi pariuri Bundesliga 21.09.2024
Bremen vs Bayern – Ponturi pariuri Bundesliga 21.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Duelul din etapa a patra – Bundesliga dintre Bremen vs Bayern se vă consuma sâmbăta, 21 septembrie 2024, începând cu ora 16:30, pe “Weserstadion”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Bremen s-a impus în ultima întălnire directă!

Werder a dat dovadă de mult caracter în ultima etapă, atunci când s-au deplast pe “MEWA Arena” pentru a se duela cu cei de la FSV Mainz. Desi la scorul de 1-1 au rămas în inferioritate numerică, au izbutit să obțină toate cele 3 puncte, după ce au dat lovitura de grație în minutul 69 din Derrick Kohn.

Bineînțeles, pentru întâlnirea de astăzi, Ole Werner nu se va putea baza pe Marco Friedl cel ce a văzut direct cartonașul roșu etapa trecută. După rezultatul de săptămână trecut, “alb-verzii” au ajuns la un total de 9 meciuri consecutive fară a pierde. Un bilanț care le da cu siguranță încredere pentru meciul de azi.

Un început pozitiv de sezon pentru gazde care acumulează un total de 5 puncte după primele 3 runde consumate în Bundesliga, aici unde se afla pe poziția a patra. Face parte dintr-un grup select de echipe ce nu a pierdut în acest start de stagiune.

  • Echipa probabilă: Zetterer; Malatini, Stark, Jung; Weiser, Lynen, Stage, Agu; Schmid, Grull; Ducksch

Prezentare cote Betano – Bremen vs Bayern

Cote pariuri Bremen vs Bayern
Cote pariuri Bremen vs Bayern

Operatorul online Betano ne acordă 1.38 pentru a asista la cel de al șaselea succes oficial consecutiv. Este de luat serios în considerare un pronostic pe goluri la Bremen vs Bayern, aici unde avem 1.57 pentru a vedea tabela schimbată de ambele părți.

Bayern țintește toate cele 3 puncte!

Formația bavareza vine după o evoluție excepetionala în UEFA Champions League, acolo unde a devenit primul club din competiție ce a înscris de 9 ori. A fost o victorie obținută cu 9-2 contra croaților de la Dinamo Zagreb, întălnire în care Harry Kane și-au trecut de 4 ori numele pe lista marcatorilor.

Trupa pregătită de belgianul Vincent Kompany a făcut spectacol și în ultima rundă de campionat, atunci când i-au învins pe cei de la Kiel, în deplasare, cu un categoric, 1-6. Kane a reușit și în această partidă un hat-trick și domină clasamentul marcatorilor din Germania în acest moment.

Cea mai titrată formație din fotbalul german pare foarte montată să facă uitat parcursul din stagiunea anterioară și să câștige la pas un nou titlu în Bundesliga. Momentan este singura echipă din campionat ce acumulează maximul de puncte, cu un total de 9 puncte.

  • Echipa probabilă: Neuer; Laimer, Kim, Upamecano, Guerreiro; Kimmich, Palhinha; Coman, Musiala, Gnabry; Kane

Ponturi Bundesliga – Bremen vs Bayern

O văd clar ca favorita pe Bayern în confruntarea de astăzi, însă consider că vor avea nevoie mai mult de un gol pentru a obține toate cele 3 puncte, Bremen fiind o echipă ce poate pune probleme oricărui adversar din Bundesliga. Așadar, consider pronosticul de “3-6 goluri” a fi unul excelent într-o astfel de confruntare în care premisele pentru a asista la un spectacol fotbalistic sunt extrem de mari.

Interval goluri - 3-6 @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite