Hellas Verona vs Torino – Ponturi Pariuri Serie A 20.09.2024

Hellas Verona vs Torino
Hellas Verona vs Torino (sursa foto – facebook.com)

Runda a cincea din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Hellas Verona vs Torino, acesta fiind programat să se joace vineri, în data de 20 septembrie, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe “Stadio Marc’Antonio Bentegodi”.

Analizăm duelul dintre Hellas Verona vs Torino

După cum știm, zilele de vineri sunt destul de sărace în meciuri, însă, în ciuda acestui aspect, tipsterii site-ului XBets găsesc de fiecare dată suficiente ponturi pariuri încât să umple și astfel de zile. De exemplu, în acest material avem o variantă de pariere într-o cotă foarte bună de 1.93, pe care am ales-o de la Unibet, unde îți poți începe aventura cu un Pariu Fără Risc de până la 500 RON.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Hellas Verona vs Torino

Casele de pariuri se așteaptă la un meci extrem de echilibrat, dacă ne raportăm la cotele oferite de acestea. Cei de la Unibet înclină ușor balanța spre gruparea vizitatoare, căreia îi atribuie o cotă de 2.63 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor oferă o cotă de 2.85.

Cote pariuri Hellas Verona vs Torino
Cote pariuri Hellas Verona vs Torino

Hellas Verona nu are constanță în acest sezon

Vorbim de una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de Serie A, care dispune de un lot modest, cu care nu își poate propune obiective importante, aceasta jucând strict pentru evitarea retrogradării în eșalonul al doilea, unde ultima dată a jucat în sezonul 2018/2019.

“Galben-albaștrii” nu se descurcă rău în acest început de campionat, în condițiile în care după patru etape se situează în prima jumătate a clasamentului, ocupând mai exact locul al șaptelea, cu șase puncte. Aceștia au bifat două victorii și au suferit două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând șase goluri, primind cinci.

Ultima etapă de campionat nu a fost de bun augur pentru cei de la Hellas Verona, aducându-le un eșec. După un succes cu 0-2 în fieful celor de la Genoa, aceștia s-au deplasat pe “Stadio Olimpico”, unde au dat piept cu Lazio, cu care au pierdut cu 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Montipo; Daniliuc, Coppola, Dawidowicz; Tchatchoua, Belahyane, Silva, Lazovic; Suslov, Kastanos; Tengstedt

Torino arată foarte bine în actuala stagiune

Este una dintre echipele de tradiție ale fotbalului din Italia, care, ce-i drept, nu mai impresionează de o bună perioadă. Este însă peste nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au decis să o dea ca favorită în acest duel, chiar dacă nu va avea o misiune facilă.

Torinezii sunt peste adversarii lor în clasamentul din Serie A, ocupând mai exact locul al cincilea, fiind la două puncte distanță. Neînvinși în acest sezon, aceștia au înregistrat două victorii și două rezultate de egalitate, pe parcursul acestor jocuri marcând cinci goluri, primind trei.

După două victorii, 2-1 în duelul de pe teren propriu cu Atalanta și 0-1 în fieful modestei Venezia, cei de la Torino au primit vizita celor de la Lecce, într-o partidă în care nu au reușit să scoată decât o remiză albă, fiind dominați în manieră categorică.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Walukiewicz, Maripan, Masina; Lazaro, Ricci, Linetty, Ilic, Sosa; Adams, Zapata

Ponturi pariuri Hellas Verona vs Torino

După cum menționam, Torino este mai puternică decât adversara sa, iar de asemenea, are și evoluții mai bune în actuala stagiune, însă, cu toate acestea, nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu poate obține un rezultat pozitiv, însă Hellas Verona este capabilă să producă o surpriză, mai ales că joacă acasă, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Noi anticipăm un duel pe cinste, de aceea, pariul nostru la Hellas Verona vs Torino este “ambele marchează”, la o cotă de 1.93 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.93

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite