Brest vs Sturm Graz – Ponturi pariuri Champions League 19.09.2024

Brest vs Sturm Graz - Ponturi pariuri Champions League 19.09.2024
Brest vs Sturm Graz – Ponturi pariuri Champions League 19.09.2024 – Sursă foto: Facebook

“Stade de Roudarou” va găzdui duelul Brest vs Sturm Graz din prima rundă a fazei ligii – UEFA Champions League. Întâlnirea se vă consuma joi, 19 septembrie 2024, cu începere de la ora 22:00.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Brest se află la debutul în competiție!

Echipa ce a luat ființă în urmă cu 121 de ani vine după probabil cel mai bun sezon al lor din istorie. Au izbutit să termine în premieră pe podium în Ligue 1, grație celor 61 de puncte acumulate. Această performantă le-a si adus calificarea în premieră în competițiile europene.

Trupa pregătită de Eric Roy vine după un test dificil înaintea acestui debut, în weekend evoluând la Paris, pe terenul campioanei PSG. Deși au izbutit să deschidă scorul prin Romain Del Castillo, “pirații” nu au reușit să își păstreze avantajul de pe tabelă, iar parizienii, au întors soarta celor 3 puncte și au câștigat cu 3-1.

Per total începutul de sezon nu este unul tocmai strălucit pentru revelația stagiunii precedente din Franța care a bifat doar un singur rezultat pozitiv în primele 4 jocuri oficiale. A fost un triumf pe teren propriu, 4-0 în fata nou-promovatei St. Etienne.

  • Echipa probabilă: Bizot; Lala, Le Cardinal, Chardonnet, Haidara; Magnetti, Fernandes, Camara; Del Castillo, Ajorque, Sima

Cote pariuri Betano – Brest vs Sturm Graz

Cote pariuri Brest vs Sturm Graz
Cote pariuri Brest vs Sturm Graz

Așa cum era de așteptat, trupa franceză este cotată cu prima șansă la un eventual triumf, având 1.87. De cealaltă parte un triumf al austriecilor este cotat cu 4.15 de către operatorul online Betano. Pentru a vedea tabela schimbată în cel puțin 3 rânduri în Brest vs Sturm Graz, primim 1.87.

Produc austriecii surpriza?

“Die Schwoazn” au reușit să oprească supremația celor de la RB Salzburg în Austria în stagiunea precedenta, iar această performanta le-a adus și calificarea în faza ligii UEFA Champions League, competiție în care nu au mai evoluat din ediția 2000-01.

Atmosfera este una excelentă în tabăra pregătită de Christian Ilzer care vine după o serie de 5 victorii consecutive în care au impresionat din punct de vedere ofensiv, având în vedere că au marcat un total de 13 goluri. O cifră care cu siguranță le dă de gândit celor de la Brest pentru meciul de azi.

Principalul pericol din atac este danezul Mika Biereth care și-a făcut simțită prezența până acum 3 reușite și o pasă decisiva. Totuși în acel compartiment regăsim și alți jucători interesanți precum georgianul Otar Kiteishvili sau tânărul în vârstă de 18 ani Leon Grgic.

  • Echipa probabilă: Scherpen; Gazibegovic, Aiwu, Wuthrich, Lavalee; Horvat, Stankovic, Kiteishvili; Zvonarek; Boving, Biereth

Ponturi pariuri Brest vs Sturm Graz

Chiar dacă bretonii nu se afla în cea mai bună a lor consider că au o șansă buna astăzi să obțină toate cele 3 puncte în fața unui adversar care au câștigat tot până acum în campionat, însă nivelul formațiilor pe care le-au întâlnit au fost de un nivel scăzut. Am să merg pe mâna francezilor aici și mă voi duce pe o victorie a lor la o cota foarte bună.

1 Solist @ 1.87

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite