West Ham vs Chelsea: ce pariem în etapa a 5-a de Premier League?

West Ham vs Chelsea: ce pariem în etapa a 5-a de Premier League? sursă foto Facebook.com

West Ham vs Chelsea este duelul care deschide etapa a 5-a de Premier League. Meciul este programat pe data de 21.09.2024, de la ora 14:30 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.

Sezonul trecut, cele două formații au oferit un spectacol total atunci când s-au întâlnit, astfel că amatorii de ponturi pariuri Premier League sunt fără îndoială cu ochii pe duelul de pe Olympic Stadium. Ce vom paria astăzi în West Ham vs Chelsea? Citește în continuare articolul pentru a afla.

100% BONUS la depunere 500 RON

West Ham vs Chelsea – un derby care livrează mereu

Sezonul precedent, cele două formații și-au împărțit punctele, la capătul a două partide spectaculoase. Pe 20 august 2023, ”ciocănarii” se impuneau categoric pe teren propriu, scor 3-1. A urmat returul din luna mai, în care Chelsea și-a luat revanșa cu vârf și îndesat.

Cole Palmer, Conor Gallagher, Madueke și Nicolas Jackson (x2) au marcat într-o victorie istorică pe teren propriu, scor 5-0. Înainte de cele două partide, West Ham vs Chelsea se încheia la egalitate pe 11 februarie 2023, scor 1-1. De asemenea, în 2022, gruparea de pe Stamford Bridge bifa o victorie pe teren propriu, scor 2-1.

Acum, gazdele vin după 5 goluri înscrise în 4 partide și 6 încasate. West Ham a debutat în noua stagiune cu un eșec acasă, 1-2 cu Aston Villa. Au urmat două victorii, una în campionat cu Crystal Palace (scor 2-0) și una în Cupa Ligii Angliei cu Bournemouth (scor 1-0). În runda cu numărul 3 de Premier League, gazdele de astăzi au cedat cu scorul de 1-3. Pe 14 septembrie, West Ham a terminat la egalitate la Fulham – scor 1-1.

  • Echipa probabilă West Ham: Areola – Wan Bissaka, Mavropanos, Kilman; Emerson – Alvarez, Rodriguez – Bowen, Soucek, Kudus – Antonio

Germanul Fullkrug este indisponibil astăzi, acesta avand probleme la tendonul lui Ahile.

De partea cealaltă, Chelsea a înregistrat până acum 2 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere cu Manchester City. După un 1-1 acasă cu Crystal Palace, echipa lui Enzo Maresca s-a deplasat pe Vitality Stadium, acolo unde a trecut de Bournemouth cu scorul de 1-0.

A fost nevoie ca pe teren să intre Jadon Sancho și Nkunku – doi jucători pe care suporterii de pe Stamford Bridge îi doresc în primul 11. Aceștia au colaborat perfect la reușita francezului din minutul 86. Este foarte probabil ca Sancho și Nkunku să înceapă astăzi din primul minut, alături de Cole Palmer. În ceea ce privește postul de atacant, Nicolas Jackson pare să fie sigur de el.

  • Echipă probabilă Chelsea: Sanchez – Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella – Caicedo, Enzo – Nkunku, Palmer, Sancho – Jackson

Înainte de startul etapei cu numărul 5, Chelsea ocupă locul 8 în Premier League, la un singur punct distanță de Nottingham și Brighton.

Ce pariem în derby-ul londonez?

După cum spuneam mai sus, acest derby londonez West Ham vs Chelsea livrează mai mereu spectacol. Cotele la pariuri indică o favorită clară. La Betano, oaspeții sunt cotați cu 2.12 pentru un eventual succes, în timp ce gazdele au o cotă pariuri de 3.25. Remiza este cotată cu 3.75.

Chelsea însă nu a mai bifat un succes pe acest teren din 2021. În ultimele 3 meciuri în fieful celor de la West Ham, oaspeții au bifat un rezultat de egalitate și două înfrângeri în care au încasat de fiecare dată 3 goluri. Am consultat piețele de pariuri ale celor de la Betano și am ales să merg pe un pronostic pe goluri, ce poate fi inclus și pe biletul zilei de astăzi.

gol marcat în ambele reprize @ 1.50

Ce părere ai despre această recomandare la pariuri pentru meciul West Ham vs Chelsea?

PARIAZĂ PE PREMIER LEAGUE CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite