Bologna vs Shakhtar – Ponturi pariuri Champions League 18.09.2024

Bologna vs Shakhtar - Ponturi pariuri Champions League 18.09.2024
Bologna vs Shakhtar – Ponturi pariuri Champions League 18.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Miercuri, 18 septembrie 2024, cu incepere de la ora 19:45, pe “Stadio Renato Dall’Ara” vom asista la duelul Bologna vs Shakhtar ce coteaza pentru prima etapa a fazei ligii – UEFA Champions League.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Debuteaza Bologna cu victorie in Champions League?

“I petroniani” nu se afla intr-un moment foarte favorabil inaintea acestui debut din UEFA Champions League, aici unde au obtinut calificarea gratie unui sezon fabulos facut sub comanda lui Thiago Motta care a incheiat campionatul trecut pe pozitia a cincea.

In weekend echipa pregatita la ora actuala de Vincezo Italiano s-a deplasat pe terenul nou-promovatei Como, acolo unde au esuat pentru a patra oara la rand obtinerea unei victorii, asta dupa ce au incheiat intalnirea doar la egalitate, scor 2-2. Un rezultat bun pana la urma avand in vedere ca au fost condusi cu doua goluri pe tabela de marcaj.

Nu au impresionat nici in primele doua jocuri disputate pe teren propriu in noua stagiune. Au facut 1-1 atat cu cei de la Udinese, cat si in compania lui Empoli. Asadar, dupa primele 4 runde din Serie A, “rossoblu” se regaseste abia pe pozitia a saptesprezecea.

  • Echipa probabila: Skorupski; Posch, Beukema, Lucumi, Miranda; Freuler; Orsolini, Aebischer, Moro, Ndoye; Castro

Prezentare cote Betano – Bologna vs Shakhtar

Cote pariuri Bologna vs Shakhtar
Cote pariuri Bologna vs Shakhtar

Italienii primesc statut de favoriti din partea caselor de pariuri online care le atribuie o cota de 1.88 la ora actuala, in timp ce formatia din Donetsk este cotata cu 4.15. Un pronostic de “GG” in Bologna vs Shakhtar ne-ar inverzi o cota excelenta de 1.85.

Porneste Shakhtar cu dreptul?

Atmosfera este ceva mai pozitiva in tabara campioanei en-titre din Ucraina care vine dupa o evolutie spectaculoasa in ultima runda de campionat, atunci cand au castigat cu un categoric 5-2 acasa contra celor de la Karpaty Lviv. O victorie in care Artem Bondarenko a stralucit, reusind sa isi treaca in cont un hat-trick.

Deplasarile le-au adus pana acum ucrainenilor doua triumfuri in primele meciuri, 0-5 contra celor de la Vorskla si 0-1 in fata lui Livyi Bereg, insa seria le-a fost intrerupta de catre cei de la Oleksandriya care i-au invins cu un 4-3 la capatul unui meci foarte disputat.

Ucrainenii sunt o prezenta constanta in cea mai tare competitie intercluburi din lume. In stagiunea anterioara a fost foarte aproape sa iasa din grupe, insa au terminat doar pe 3, cu un total de 9 puncte intr-o grupa din care au mai facut parte FC Porto, Antwerp si FC Barcelona.

  • Echipa probabila: Riznyk; Konoplya, Franjic, Bondar, Pedrinho; Bondarenko, Kyrskiv, Sudakov; Zubkov, Sikan, Kevin

Ponturi Champions League – Bologna vs Shakhtar

Personal ma astept la o confruntare mult mai echilibrata decat o arata cotele, avand in vedere ca Shakhtar are un plus mai mult decat evident pe plan european, iar forma sportiva a italienilor a lasat de dorit in debutul de sezon. Consider un pronostic pe goluri mai mult decat potrivit in aceasta confruntare, tinand cont de meciurile pe care le-au oferit cele doua pana acum.

Ambele echipe sau Peste 2.5 goluri @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite