Ajax vs Fortuna Sittard – Cota 2 din Bet Builder, 18.09.2024

Ajax vs Fortuna Sittard
Ajax vs Fortuna Sittard (sursa foto – facebook.com)

Miercuri, în data de 18 septembrie, cu începere la ora 21:00, va avea loc duelul dintre Ajax vs Fortuna Sittard, acesta contând pentru runda a treia din cadrul campionatului olandez, urmând să se dispute pe “Johan Cruijff Arena”.

Bet Builder în cota 2 pentru Ajax vs Fortuna Sittard

Pentru confruntarea dintre Ajax vs Fortuna Sittard am ales să alcătuim un bilet Bet Builder, pe care am inclus trei ponturi pariuri, astfel că am obținut o cotă de 2. De asemenea, pe site-ul nostru avem și pronosticuri pentru toate meciurile de azi din Champions League, asfel că aveți suficiente materiale din care vă puteți inspira pentru biletele voastre.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri Ajax vs Fortuna Sittard

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește ca mare favorită în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind mult mai puternică. La Betano, aceasta primește o cotă de 1.44 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 6.80.

Cote pariuri Ajax vs Fortuna Sittard
Cote pariuri Ajax vs Fortuna Sittard

Ajax vine după două victorii

Vorbim de una dintre cele mai mari echipe ale Olandei, care, chiar dacă nu mai impresionează de câteva sezoane, are în continuare pretenții mari. Este net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca mare favorită la victorie.

“Lăncierii” nu au disputat decât două partide în actuala ediție de campionat, în care au obținut trei puncte. Mai întâi, aceștia s-au impus la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Heerenveen, urmând apoi un eșec în deplasarea de la NAC Breda, unde au pierdut cu 2-1.

Cei de la Ajax și-au amânat câteva partide de Eredivisie deoarece au fost angrenați în preliminariile Europa League, unde s-au descurcat bine. Aceștia au trecut pe rând de Vojvodina, Panathinaikos și Jagiellonia, calificându-se în faza ligii, unde vor da piept cu Beșiktaș, Slavia Praga, Qarabag, Maccabi Tel Aviv, Real Sociedad, Lazio, RFS și Galatasaray.

Fortuna Sittard, fără puncte în ultimele două etape

Este una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Eredivisie, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită în mod clar la orice capitol, așa că, după cum era și normal de altfel, pornește ca outsideră certă la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune extrem de complicată, jucând totuși în deplasare.

Oaspeții acestei înfruntări sunt în prima jumătate a clasamentului din Eredivisie, ocupând mai exact locul al optulea, ultimul ce duce la barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League. Aceștia au adunat șase puncte în patru partide, în urma cărora au marcat cinci goluri, primind cu unul mai puțin.

Cei de la Fortuna Sittard au început în campionat cu două victorii, impunându-se cu 0-2 în fieful celor de la Go Ahead Eagles, câștigând apoi duelul de pe teren propriu cu Almere City la scor de neprezentare. Aceștia vin însă după două înfrângeri, pierzând cu NEC Nijmegen și NAC Breda.

Ponturi pariuri Ajax vs Fortuna Sittard

Ajax este fără dubii o echipă mult mai puternică, ce în mod normal ar trebui să se impună lejer, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren. Așadar, noi vom miza pe un succes al său, dar în același timp și pe faptul că va marca minim două goluri. De asemenea, pe biletul nostru vom include și un pariu pe cornere, pornind de la premisa că vom asista la un duel atractiv, cu multe faze de poartă. În concluzie, cu ajutorul celor trei pronosticuri am obținut o cotă de 2, în care avem mare încredere.

ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite