Real Betis vs Getafe – Ponturi Pariuri La Liga 18.09.2024

Real Betis vs Getafe
Real Betis vs Getafe (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Real Betis vs Getafe este una ce contează pentru etapa a treia din cadrul campionatului Spaniei. Aceasta este programată să se joace miercuri seara, de la ora 20:00, urmând să se dispute pe “Estadio Benito Villamarín”.

Ponturi pariuri Real Betis vs Getafe

Evident, principala atracție a zilei sunt meciurile de Champions League, pe care tipsterii XBets le-au analizat și au oferit ponturi pariuri pentru fiecare în parte. Totuși, ne așteaptă un duel interesant și în La Liga, pe care l-am luat în vizor, iar în acest material am pregătit atât o analiză, cât și un pronostic. Ai toate detaliile în continuarea articolului!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Real Betis vs Getafe

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.00 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 4.60.

Cote pariuri Real Betis vs Getafe
Cote pariuri Real Betis vs Getafe

Cotă bună pentru victoria lui Real Betis

Real Betis este una dintre echipele de top angrenate în fotbalul spaniol, dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la performanțele pe care le-a înregistrat în ultimii ani. Așadar, nu este o surpriză faptul că pornește ca favorită, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Andaluzii nu au parte un început grozav în actuala ediție de La Liga, având în vedere faptul că se găsesc în a doua jumătate a clasamentului, pe locul al 13-lea. Au acumulat doar cinci puncte, însă, ce-i drept, aceștia au și cu un meci în minus, astfel că, în cazul unui succes, ar urca șapte poziții.

Cei de la Real Betis sunt fără înfrângere pe teren propriu în acest sezon, câștigând precedentele două jocuri, ultima dată dând piept cu Leganes, în fața căreia s-a impus cu 2-0, așa că au un moral bun înainte de această înfruntare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Silva; Bellerin, Llorente, Natan, Rodriguez; Cardoso, Altimira; Fornals, Lo Celso, Abde; Roque

Getafe, fără victorie în acest sezon

Este o echipă modestă, care nu are la dispoziție un lot suficient de puternic încât să emită pretenții la locurile fruntașe. Este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare.

Echipa din Madrid se situează în acest moment în zona “roșie” a clasamentului din La Liga, în prezent ocupând locul 18, primul ce duce în eșalonul secund. Este fără victorie după patru etape, înregistrând trei remize și un eșec, meciuri în care a marcat un singur gol, primind două.

Cei de la Getafe au început în noul sezon cu trei rezultate de egalitate consecutive, jucând pe rând cu Athletic Bilbao, Rayo Vallecano și Real Sociedad, pentru ca în cele din urmă să piardă la scor minim în fieful celor de la Sevilla.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Soria; Iglesias, Djene, Berrocal, Rico; Uche, Arambarri, Milla; Perez, Peter, Yildirim

Ce pariem la Real Betis vs Getafe?

După cum menționam, Real Betis are un plus de valoare, fiind de asemenea și mai experimentată, așa că avem pretenții de la aceasta. Joacă pe teren propriu, unde fanii vor avea și ei un rol important, astfel că, bazându-ne și pe faptul că are un moral bun după ultimul joc, vom miza pe un succes al său, la o cotă foarte bună de 2.00 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 2.00

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite