Sparta Praga vs Salzburg – Ponturi Pariuri Champions League 18.09.2024

Sparta Praga vs Salzburg
Sparta Praga vs Salzburg (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre Sparta Praga vs Salzburg este unul programat să se joace miercuri seara, de la ora 19:45, acesta contând pentru prima etapă din cadrul noului format Champions League, urmând să se dispute în Cehia, pe “epet ARENA”.

Pariem pe goluri la Sparta Praga vs Salzburg

Duelurile de ieri au mers foarte bine, având în vedere faptul că nu au apărut surprize, așa că avem mari speranțe că și meciurile de azi ne vor aduce profit. În acest material avem analiza duelului dintre Sparta Praga vs Salzburg, pentru care am ales un pariu pe goluri, într-o cotă de 1.50 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet. Ai detalii în continuarea articolului!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Sparta Praga vs Salzburg

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, campioana Cehiei pornește cu prima șansă în această confruntare, primind o cotă de 2.38 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al vice-campioanei Austriei avem o cotă de 2.80 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Sparta Praga vs Salzburg
Cote pariuri Sparta Praga vs Salzburg

Sparta Praga, înapoi în Champions League după 19 ani

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, fiind de asemenea depășită în mod clar și la capitolul experiență, însă, cu toate acestea, casele de pariuri o dau ca favorită la victorie, luând în calcul faptul că beneficiază de avantajul propriului teren.

Campioana Cehiei a început încă din turul al doilea al preliminariilor Champions League, trecând de Shamrock Rovers, câștigând cu 6-2 la general, impunându-se apoi cu 4-3 în dubla cu FCSB din turul al treilea, pentru ca în cele din urmă să treacă de Malmo în play-off, câștigând cu 2-0 în tur, dar și în retur.

De menționat faptul că Sparta Praga este neînvinsă în actuala stagiune, în cele 13 partide disputate reușind 11 victorii, remizând de două ori. Ultima dată a făcut deplasarea pe terenul modestei Hradec Kralove, acolo unde a reușit să se impună cu 0-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Vindahl; Vitik, Panak, Sorensen; Preciado, Laci, Kairinen, Rynes; Birmancevic, Rrahmani, Haraslin

Misiune complicată pentru Salzburg

După cum menționam, este o echipă mai valoroasă, care are de asemenea și mult mai multă experiență la nivelul Champions League, unde joaca în mod constant de câțiva ani. Totuși, va avea o misiune extrem de complicată în acest duel, jucând în deplasare, contra unui adversar care arată foarte bine în acest sezon.

Austriecii au ratat titlul în sezonul precedent și, implicit, calificarea directă în Champions League, astfel că au început din turul al treilea. Aceștia au trecut mai întâi de Twente, pe care au învins-o cu 5-4 la general, urmând apoi o victorie cu 3-1 în dubla cu Dynamo Kiev din cadrul play-off-ului.

Ultimul meci nu a fost de bun augur pentru cei de la Salzburg, aducându-le un eșec, aceștia pierzând cu 3-2 în deplasarea de la Rapid Viena, astfel că au întrerupt o serie de 15 partide consecutive fără înfrângere, în care au înregistrat 12 victorii și trei remize.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Blaswich; Van der Brempt, Piatkowski, Baidoo, Terzic; Bidstrup, Bajcetic, Clark; Nene, Yeo, Gloukh

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Salzburg

Poate că Salzburg este o echipă mai puternică, obișnuită cu meciurile de Champions League, însă nu vom merge pe mâna sa, deoarece Sparta Praga arată foarte bine, așa că pare greu de crezut că nu va avea un cuvânt de spus, mai ales că joacă acasă. În teren se vor întâlni două echipe ofensive, așa că avem motive să credem că vom asista la un duel pe cinste, de aceea vom miza pe varianta golurilor, la o cotă de 1.50 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.50

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite