Juventus vs PSV – Ponturi pariuri Champions League 17.09.2024

Juventus vs PSV - Ponturi pariuri Champions League 17.09.2024
Juventus vs PSV – Ponturi pariuri Champions League 17.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Marti, 17 septembrie 2024, cu incepere de la ora 19:45, pe “Allianz Stadium” din Torino, se intalnesc Juventus vs PSV intr-o partida ce conteaza pentru prima etapa a fazei ligi – UEFA Champions League.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Torinezii fara gol primit in noul sezon!

“Le Zebre” au un inceput pozitiv de stagiune pe care l-au inceput cu doua victorii, iar in precedentele etape au terminat la egalitate. In weekend s-au deplasat la Empoli, acolo unde isi faceau mari sperante ca vor obtine un nou succes, insa tabela a indicat doar 0-0 la finalul celor 90 de minute.

Pe teren propriu doar o singura formatie au izbutit sa ii invinga in 2024. Este vorba de Udinese care i-au invins la limita, cu scorul de 0-1, intr-un duel ce a avut loc pe 12 februarie 2024. De la acel insucces, pentru Juventus a urmat 10 meciuri oficiale cosecutive fara a pierde. Doua dintre ele au fost inregistrate in noua editie de Serie A, 3-0 contra lui Como si un 0-0 in compania celor de la AS Roma.

Anul trecut, piemontezii nu au evoluat in cupele europene, o contraperformanta uriasa pentru un club de asemenea nivel, insa iata dupa doar un an de pauza, au izbutit sa revina in noul format UEFA Champions League, aici unde spera sa faca o figura frumoasa sub comanda lui Thiago Motta.

  • Echipa probabila: Di Gregorio; Kalulu, Gatti, Bremer, Cabal; Locatelli, Fagioli; Cambiaso, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic

Prezentare cote Betano – Juventus vs PSV

Cote pariuri Juventus vs PSV
Cote pariuri Juventus vs PSV

Casele de pariuri online ii acorda prima sanssa “batranei doamne” care este cotata cu 1.80 pentru a se impune, in timp ce un triumf al echipei din Eindhoven ne-ar aduce un profit de 4.35 ori mai mare. Un pronostic de “GG” in Juventus vs PSV ne-ar inverzi o cota de 1.72 la ora actuala.

PSV traverseaza o forma excelenta!

Gruparea din Eindhoven vine cu “motoarele turate” la maximum in aceasta vizita de la Torino, in care spera sa isi prelungeasca seria victorioasa. In ultima etapa de Eredivisie, campioana en-titre nu a fortat prea mult lucrurile acasa in duelul cu Nijmegen pe care i-au invins, scor 2-0.

Trupa pregatita de Peter Bosz a ajuns astfel la 5 victorii consecutive in care au marcat un numar remarcabil de goluri, 20. In momentul de fata este lider, fiind singura echipa din Olanda cu maximul de puncte dupa primele 5 etape, iar in spatele lor este AZ Alkmaar, cu 13 puncte.

Unul dintre principali oameni de atac ai echipei, mexicanul Hirving Lozano care este si golgheter in competitia interna, cu 4 reusite, nu a evoluat in weekend, si cel mai probabil va lipsi si pentru confruntarea de astazi din cauza unei accidentari musculare.

  • Echipa probabila: Benitez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Til, Schouten, Veerman; Bakayoko, De Jong, Tillman

Ponturi Champions League – Juventus vs PSV

Avem premisele unui meci extrem de interesant, intre doua formatii cu filozofii diferite de joc. Daca PSV a impresionat printr-un joc excelent ofensiv, torinezii au afisat o defensiva excelenta insa am remarcat faptul ca nu au intalnit adversari de mare calitate si cred ca olandezii pot fi primi ce le dau gol in acest sezon. Asadar pentru duelul dintre Juventus vs PSV am decis sa merg pe un pronostic de ambele marcheaza.

Ambele echipe inscriu @ 1.72

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite