FCSB vs Petrolul Ploiești – Pariuri speciale 21 septembrie 2024

FCSB vs Petrolul Ploiești – Pariuri speciale 21 septembrie 2024 / sursă foto Facebook.com

Campioana României va evolua sâmbătă, 21 septembrie 2024, de la ora 21:30, în etapa a 10-a a Superligii României. Duelul FCSB vs Petrolul Ploiești va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Bucureștenii se pregătesc de debutul în sezonul 2024/2025 de Europa League, însă între timp înecarcă să revină în lupta pentru play-off, după evoluțiile foarte slabe din această stagiune. Ce vom paria la FCSB vs Petrolul Ploiești? Eu am decis să merg pe câteva pariuri speciale din oferta celor de la Superbet.

FCSB nu își mai permite pași greșiți

FCSB este mai aproape de retrogradare decât de titlu în momentul de față, iar situația este una inacceptabilă pentru conducere și pentru suporteri. În weekend, bucureștenii au salvat un punct pe terenul celor de la CFR Cluj, după ce au fost conduși cu scorul de 2-0 în minutul 50. Antrenorul echipei a decis să mizeze pe o formulă de start inovativă, însă la pauză au fost efectuate nu mai puțin de 4 schimbări, în stilul caracteristic!

Daniel Ppa, Băluță, Valentin Crețu și Octavian Popescu i-au înlocuit pe Baeten, Miculescu, Alhassan respectiv Pantea. Rezultatele s-au văzut abia în minutul 59, atunci când Băluță a marcat pentru 2-1. Dawa a fost cel care a restabilit egalitatea în minutul 87 și a închis tabela.

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut – Ștefănescu, Tănase, Băluță – Bîrligea

Până acum, FCSB a bifat doar două victorii în campionat, 3-2 cu Farul Constanța și 2-0 cu UTA Arad. Trupa din capitală are tendința de a începe modest meciurile, iar în ultima jumătate de oră forțează mai mult. Este posibil ca o astfel de relaxare să apară și astăzi, în condițiile în care Bîrligea & co. se gândesc la duelul de Europa League cu RFS.

Pentru minim un gol marcat după pauză, FCSB a primit o cotă la pariuri de 1.50 în oferta operatorului online Superbet.

peste 0.5 goluri FCSB în repriza secundă @ 1.50

Rezistă Petrolul Ploiești în debutul de meci?

Petrolul Ploiești a suferit prima și singura înfrângere a acestui sezon, pe 21 iulie, la Dinamo București (scor 4-1). Echipa și-a îmbunătățit apoi considerabil jocul și a ajuns la 8 partide consecutive fără eșec. Înainte de pauza competițională, lupii galbni au eliminat-o pe CSC Dumbrăvița din Cupa României și au triumfat la FC Botoșani în campionat – scor 2-0.

În weekend, Petrolul a primit vizita celor de la Farul Constanța, în fața căreia a remizat cu scorul de 1-1. Rădulescu deschidea scorul pentru gazde în minutul 33, însă arbitrajul video a anulat reușita. În cele din urmă Denis Alibec a spart gheața după o oră de joc, însă Gicu Grozav a restabilit egalitatea cu 7 minute înainte de final.

  • Echipă probabilă Petrolul Ploiești: Zima – Dumitriu, Huja, Papp, Ricardinho – Grozav, Jyry, Fabricio, Radulescu, Keita – Tudorie

Petrolul Ploiești este fără îndoială o nucă tare, așadar nu mă aștept să văd un gol marcat repede în FCSB vs Petrolul Ploiești. Ținând cont de acest lucru, amluat în considerare un pont la pariuri foarte interesant din oferta Superbet!

egalitate după 20 de minute @ 1.47

Ce alte ponturi pariuri speciale mai putem plasa la FCSB vs Petrolul Ploiești?

Cele două ponturi pariuri speciale la FCSB vs Petrolul Ploiești nu te-au convins? Ei bine am mai găsit o recomandare pe care o putem lua în considerare atunci când alcătuim biletul zilei de astăzi.

FCSB nu este o formație care să se bazeze pe mingi lungi, centrări sau faze fixe – cel puțin nu atunci când scorul este 0-0. Cu Băluță, Bîrligea sau Tănase în teren, Charalambous are parte de multă tehnică în compartimentul ofensiv. De partea cealaltă, Petrolul Ploiești îl are pe Gicu Grozav, un jucător ce se descurcă foarte bine cu mingea la picior.

Tocmai de aceea, este foarte posibil ca scorul să fie deschis cu un șut, pronostic la pariuri pentru FCSB vs Petrolul Ploiești, cotat cu 1.45 la Superbet!

Vreau să încasez 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite