Rayo Vallecano vs Osasuna – Ponturi Pariuri La Liga 16.09.2024

Rayo Vallecano vs Osasuna
Rayo Vallecano vs Osasuna (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Rayo Vallecano vs Osasuna este cea care va trage cortina peste runda a cincea din La Liga. Aceasta este programată să se joace luni seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Campo de Futbol de Vallecas” din Madrid

Ponturi pariuri Rayo Vallecano vs Osasuna

Nu avem foarte multe meciuri azi, însă, cu toate acestea, tipsterii site-ului XBets au reușit să scoată în evidență câteva ponturi pariuri din care vă puteți inspira. În acest material am analizat confruntarea dintre Rayo Vallecano vs Osasuna și ne-am oprit asupra unui pronostic bazat pe goluri, la o cotă foarte bună de 1.53 oferită de cei de la Unibet. Vezi în continuarea articolului despre ce este vorba!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Rayo Vallecano vs Osasuna

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită la victorie, ceea ce era de așteptat. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.10, în timp ce un succes al formației vizitatoare ne poate multiplica miza de patru ori.

Cote pariuri Rayo Vallecano vs Osasuna
Cote pariuri Rayo Vallecano vs Osasuna

Rayo Vallecano, fără victorie de trei meciuri

Conform site-urilor de specialitate, este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, bookmakerii au decis să o dea ca favorită, în condițiile în care beneficiază de avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea un rol foarte important.

Echipa din Madrid se situează în acest moment în a doua jumătate a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al 15-lea, cu patru puncte acumulate în tot atâtea etape. A înregistrat un succes și un egal, suferind două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând patru goluri, primind cinci.

Cei de la Rayo Vallecano au început cu victorie în noul sezon, în primul joc impunându-se cu 1-2 în deplasarea de la Real Sociedad, remizând apoi cu Getafe, tot în deplasare. Aceștia vin însă după două eșecuri, pierzând cu 2-1 atât cu Barcelona pe teren propriu, cât și cu Espanyol în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cardenas; Rațiu, Lejeune, Mumin, Chavarria; Valentina, Lopez; De Frutos, Palazon, Garcia; Camello

Osasuna caută primele puncte în deplasare

În ciuda faptului că este o echipă mai valoroasă, care are de asemenea un parcurs ceva mai bun campionat, aceasta pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obțin chiar ușor.

Echipa din Pamplona este în zona de mijloc a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al zecelea, cu șapte puncte acumulate în patru etape. Aceasta și-a trecut în cont două victorii și o remiză, suferind un eșec, în urma acestor meciuri marcând cinci goluri, primind șapte.

Cei de la Osasuna sunt neînvinși pe teren propriu, remizând cu Leganes, impunându-se cu Mallorca și Celta Vigo. Au clacat însă în singura deplasare din acest sezon, pierzând în manieră categorică în fieful celor de la Girona, scor 4-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Herrera; Areso, Catena, Boyomo, Bretons; Torro, Moncayola; Ru. Garcia, Oroz; Zaragoza; Ra. Garcia

Pariul nostru la Rayo Vallecano vs Osasuna

Această confruntare este deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși destul de riscante. Noi anticipăm un duel echilibrat, însă în care reușitele nu vor lipsi, astfel că, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, vom paria la siguranță, pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.53 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.53

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite