Cota 2 din fotbal azi 15.09.2024 – Se anunta spectacol in derby-ul catalan

Cota 2 din fotbal azi 15.09.2024 - Se anunta spectacol in derby-ul catalan
Sursa foto: Girona ( oficial Facebook)

Suntem in a doua zi de weekend si majoritatea pariorilor din comunitate au cerut cota 2 din fotbal pentru azi. Ieri nu am putut posta, insa astazi vin cu niste recomandari foarte interesante. Se anunta spectacol in derby-ul catalan din La Liga, insa am mers cu gandul si la un meci din Seria A.

MeciOraPronosticCota
Girona vs FC Barcelona17:15peste 2,5 goluri1.45
Monza vs Inter21:452 solist1.45
Tabel Cote Betano – 09.15.2024

PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Meciurile de azi se anunta foarte interesante si cred ca pe langa aceste doua ponturi, putem fara probleme sa plasam si biletul zilei din fotbal. Puteti intra in categoria dedicata de pe site-ul comunitatii Xbets, iar acolo o sa gasiti mai multe variante interesante. Intre timp, va astept si in grupul de Telegram, acolo unde avem cele mai tari propuneri pentru voi. Let’s go!

Cota 2 din fotbal 09.15.2024 – Spectacol in derby-ul catalan

Echipa pregătită de Hansi Flick are un parcurs perfect în această ediție de La Liga, având în vedere faptul că are punctaj maxim după patru etape. S-a impus pe rând cu Valencia, Athletic Bilbao, Rayo Vallecano și Real Valladolid, în duelurile cu acestea marcând 13 goluri, primind doar trei.

Totuși, “alb-roșii” au multe motive să spere la victorie în acest duel, având în vedere faptul că în sezonul anterior s-au impus în ambele dueluri directe de campionat, câștigând de fiecare dată cu 4-2, însă de atunci s-au schimbat destul de multe lucruri în ambele tabere.

Cota 2 din fobal – Campioana se deplaseaza pe terenul lui Monza

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Inter Milan fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Cel mai probabil se va menaja pentru duelul cu Manchester City, însă, chiar și așa, ne așteptăm să se impună fără prea multe probleme, motiv pentru care vom miza pe un succes al său.

Gruparea gazdă nu arată bine în acest sezon, în primul meci oficial impunându-se cu mari emoții în disputa cu modesta Sudtirol, pe care a învins-o abia după loviturile de departajare, după 0-0 în timp regulamentar, avansând astfel în următorul tur al Cupei Italiei. În campionat, Monza este fără victorie, adunând două puncte după trei etape.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite