Monza vs Inter Milan – Ponturi Pariuri Serie A 15.09.2024

Monza vs Inter Milan
Monza vs Inter Milan (sursa foto – facebook.com)

Ultimul meci al zilei în Serie A este cel dintre Monza vs Inter Milan, acesta fiind programat să se joace de la ora 21:45, pe “Stadio Brianteo”, acolo unde ne așteptăm ca gruparea vizitatoare să strălucească.

Analizăm duelul dintre Monza vs Inter Milan

După ce am analizat confruntarea dintre Monza vs Inter Milan, am ales un pronostic într-o cotă de 1.41. Poate că nu este o cotă grozavă, însă acest pariu și-ar putea face loc lejer pe Biletul Zilei sau chiar și pe Cota 2. De asemenea, la noi pe site aveți o mulțime de alte ponturi pariuri fotbal, așa că aveți suficient material din care vă puteți inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Monza vs Inter Milan

Așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor de campionat, Inter Milan pornește ca mare favorită la casele de pariuri. În această înfruntare primește o cotă de 1.41 la Unibet, în timp ce pentru un succes al adversarei sale avem o cotă de 7.50.

Cote pariuri Monza vs Inter Milan
Cote pariuri Monza vs Inter Milan

Este Monza capabilă să răpună campioana en-titre?

Este o echipă modestă, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră în acest duel, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propiului teren.

Gruparea gazdă nu arată bine în acest sezon, în primul meci oficial impunându-se cu mari emoții în disputa cu modesta Sudtirol, pe care a învins-o abia după loviturile de departajare, după 0-0 în timp regulamentar, avansând astfel în următorul tur al Cupei Italiei.

În campionat, Monza este fără victorie, adunând două puncte după trei etape. Aceasta a remizat la scor alb cu Empoli în deplasare, terminând la egalitate și cu Fiorentina, tot în deplasare, scor 2-2, în timp ce în disputa de pe teren propriu cu Genoa a pierdut la scor minim.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Turati; Izzo, Mari, Carboni; Pereira, Bondo, Pessina, Kyriakopoulos; Maldini, Caprari; Petagna

Inter Milan vine după două prestații solide

Dacă ținem cont atât de valoarea lotului de care dispune, cât și de parcursul din sezonul precedent, putem spune fără să stăm prea mult pe gânduri că este cea mai bună echipă a Italiei, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca favorită certă în acest duel, chiar dacă joacă în deplasare.

Milanezii au defilat în ultima ediție de campionat, câștigând titlul la pas, terminând la nu mai puțin de 19 puncte de locul secund. Aceștia arată bine și în stagiunea actuală, adunând șapte puncte după trei etape, remizând mai întâi cu Genoa în deplasare, impunându-se apoi pe teren propriu cu Lecce și Atalanta.

Inter Milan se pregătește de Champions League, urmând ca miercuri să dea piept cu Manchester City, în deplasare. În noul format al competiției, aceasta se va mai duela cu Steaua Roșie Belgrad, Young Boys, Arsenal, RB Leipzig, Bayer Leverkusen, Sparta Praga și AS Monaco.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sommer; Pavard, Acerbi, Augusto; Darmian, Barella, Calhanoglu, Frattesi, Dimarco; Thuram, Taremi

Ponturi pariuri Monza vs Inter Milan

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Inter Milan fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Cel mai probabil se va menaja pentru duelul cu Manchester City, însă, chiar și așa, ne așteptăm să se impună fără prea multe probleme, motiv pentru care vom miza pe un succes al său, la cotă de 1.41 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.41

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite