Auxerre vs Monaco – Ponturi pariuri Ligue 1 – 14.09.2024

Auxerre vs Monaco - Ponturi pariuri Ligue 1 - 14.09.2024
Auxerre vs Monaco – Ponturi pariuri Ligue 1 – 14.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Runda a patra din Ligue 1 le aduce fata in fata pe Auxerre vs Monaco intr-un duel ce va avea loc sambata, 14 septembrie 2024, cu incepere de la ora 20:00, pe “Stade de l’Abbé-Deschamps”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Produce Auxerre surpriza?

Pauza competitionala a venit intr-un moment foarte potrivit pentru formatia pregatita de Christophe Pélissier care in ultimele doua runde nu s-a ridicat la nivelul adversarilor si nu s-au ales cu nici macar un punct din cele doua deplasari pe care le-au facut.

Runda trecuta i-au vizitat pe cei de la Le Havre, acolo unde aveau mari sperante ca pot produce chiar un succes. Lucrurile au inceput cum nu se poate mai bine pentru ei in acea partida in care au deschis si scorul in minutul 17 prin Gaetan Perrin, insa totul s-a naruit in sfarsitul reprizei, atunci cand Ki-Jana Hoever a vazut cartonasul rosu, iar in partea a doua adversari au condus ostilitatile si i-au invins cu 3-1.

Auxerre a ramas doar cu punctele obtinute in prima etapa, atunci cand au castigat cu 2-1 contra celor de la Nice. Este foarte devreme sa tragem o concluzie dupa doar 3 jocuri, insa daca nu isi vor rezolva probleme defensive in cel mai scurt timp, vor avea din nou probleme in salvarea de la retrogradare.

  • Echipa probabila: Leon; Joly, Osho, Jubal, Akpa; Raveloson, Owusu; Perrin, Traore, Sinayoko; Bair

Prezentare cote Betano – Auxerre vs Monaco

Cote pariuri Auxerre vs Monaco
Cote pariuri Auxerre vs Monaco

Asa cum era de asteptat, formatia din Principat este cotata cu prima sansa la victorie de catre agentiile de pariuri online care le acorda o cota de 1.90. Sansele de a vedea “GG” in Auxerre vs Monaco sunt destul de mari dovada si cota primita la acest pronostic, 1.45.

Monegascii s-au impus in precedentele 4 intalniri directe!

Formatia monegasca a fost foarte aproape sa isi pastreze sirul victoriilor, insa in ultima etapa au facut doar 1-1 pe teren propriu in compania celor de la Lens. Cu siguranta au fost nemultumiti de acest deznodamant, avand in vedere ca au fost egalati la una dintre ultimele faze ale partidei.

Sub comanda lui Adi Hutter se pare ca trupa din Principat se simte foarte bine in deplasare, dovada si partida de debut din acest sezon, pe care au castigat-o la Lyon, scor 0-2. Un duel in care au dominat categoric ostilitatile din teren, iar daca vor intra la fel de concentrati si astazi sunt toate premisele sa isi treaca in cont un nou triumf.

Situatia lor din Ligue 1 este una buna, avand in vedere ca se claseaza pe pozitia a cincea, cu 7 puncte, fiind la egalitate cu alte 3 formatii. Golaverajul lor este unul pozitiv, iar capitolul la care impresioneaza spre deosebire de sezoanele trecute este cel defensiv, avand doar un singur gol primit pana acum.

  • Echipa probabila: Kohn; Vanderson, Singo, Kehrer, Henrique; Magassa, Zakaria; Minamino, Akliouche, Ben Seghir; Embolo

Ponturi Ligue 1 – Auxerre vs Monaco

Desi o vad ca favorita pe Monaco, nu cred ca vor avea o misiune foarte usoara in meciul de azi in care intalnesc o formatie ce a aratat un fotbal solid in primele 3 runde si are argumente sa produca un rezultat pozitiv. De aceea si consider ca un pronostic pe goluri acest mult mai potrivit in aceasta confruntare.

Ambele echipe inscriu @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite