Marseille vs Nice – Ponturi pariuri Ligue 1 – 14.09.2024

Marseille vs Nice - Ponturi pariuri Ligue 1 - 14.09.2024
Marseille vs Nice – Ponturi pariuri Ligue 1 – 14.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Sambata, 14 septembrie 2024, incepand cu ora 18:00, pe “Stade Velodrome”, Marseille vs Nice se intalnesc in cadrul etapei cu numarul 4 din Ligue 1.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Continua Marseille seria pozitiva?

Inceputul de sezon este unul excelent pentru Olympique, iar acest lucru i se datoreaza si lui Mason Greenwood care s-a integrat excelent in tricolul noii sale echipe, pentru care a marcat deja de 5 ori cu care conduce clasamentul golgheterilor din Ligue 1.

In ultima etapa de campionat, baietii lui Roberto De Zerbi si-au respectat statutul de favorita in deplasarea de la Toulouse, acolo de unde s-au intors cu toate cele 3 puncte, gratie unui triumf cu 1-3. Dubla lui Greenwood din primele 17 minute, combinat cu evenientul din minutul 27 cand aversari au ramas 10 au facut ca misiunea lor sa fie una foarte facila.

Asadar dupa primele 3 runde, “les phoceens” se situeaza pe pozitia secunda, cu un total de 7 puncte si un golaveraj pozitiv, de +6. In singurul duel jucat in fata propriilor suporteri in actuala stagiune au facut doar 2-2, intr-o confruntare disputata cu Reims.

  • Echipa probabila: Rulli; Murillo, Cornelius, Brassier, Merlin; Kondogbia, Hojbjerg; Greenwood, Harit, Henrique; Wahi

Cote pariuri Betano – Marseille vs Nice

Cote pariuri Marseille vs Nice
Cote pariuri Marseille vs Nice

Olympique primeste statut de favorita din partea caselor de pariuri online, avand o cota de 1.75 pentru a isi asigura inca 3 puncte in cont. De asemenea toate cele 3 meciuri ale gazdelor s-au incheiat in “peste 2.5 goluri” iar un astfel de pronostic astazi ne-ar inverzi o cota de 1.72.

Nice neinvinsa in ultimele 3 intalniri directe!

Atmosfera s-a mai destins si in formatia de pe Coasta de Azur care inaintea pauzei dedicata echipelor nationale a izbutit sa obtina un triumf spectaculos pe terenul nou-promovatei Angers, careia i-au provocat un esec categoric, 1-4. O victorie de care aveau mare nevoie avand in vedere ca in primele doua runde jocul lor nu a stralucit.

Dupa o prima repriza perfecta facuta de echipa antrenata de Franck Haise, in partea a doua lucrurile pareau sa se complice dupa eliminarea lui Moise Bombito care vedea cartonasul rosu in minutul 65, iar la scurt timp adversari reduceau din diferenta. “Les aiglons” au dat dovada de multa stare de spirit si au trecut excelent peste acel moment, reusind sa mai marcheze de doua ori pana la final.

Ivorianul Evann Guessand a avut o evolutie excelenta, izbutind dubla cu care formatia sa a ajuns la un total de 4 puncte in clasamentul din Ligue 1, cu care ocupa locul 8. Detin si un golaveraj destul de bun, +2, datorat celor 6 goluri inscrise si 4 incasate.

  • Echipa probabila: Bulka; Mendy, Ndayishimiye, Dante; Clauss, Rosario, Ndombele, Bard; Cho, Guessand, Boga

Ponturi pariuri Marseille vs Nice

Balanta inclina clar catre tabara gazdelor in Marseille vs Nice, aici unde ma astept sa vedem un numar ridicat de goluri. Olympique a aratat foarte bine din punct de vedere ofensiv in acest debut de sezon in timp ce rivali lor au impresionat si ei in ultima aparitie de campionat care cu siguranta le da mare incredere inaintea acestei vizite. Consider pronosticul de “GG sau 3+” a fi unul foarte potrivit aici.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite