Rapid vs U Cluj – Bet Builder Cota 2 16.09.2024

Rapid vs U Cluj – Bet Builder Cotă 2 16.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Rapid vs U Cluj este meciul ce pune capăt etapei a 9-a din Superliga României. Duelul este programat pe data de 16.09.2024, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Cu siguranță înfruntarea din Giulești reprezintă o mare atracție pentru microbiști, fiind vorba despre unul din cele mai tari meciuri azi în oferta de pariuri. Noi am pregătit pentru tine un Bet Builder de cotă 2, pe care l-am plasat după ce am încasat bonusul de 500 RON al celor de la Betano.

100% BONUS la depunere 500 RON

Victorie pentru Șumudică în Giulești?

Marius Șumudică și-a îndeplinit visul în luna august, atunci când a devenit noul antrenor al celor de la Rapid București. Acesta a debutat cu un succes în Moldova, pe terenul Politehnicii Iași – scor 2-1. O rundă mai târziu, rapidiștii s-au deplasat pe Ion Oblemenco, acolo unde au remizat cu Universitatea Craiova.

Braun reușea să deschidă scorul în Bănie, după 18 minute de joc. Apoi defensiva oaspeților a clacat, iar Alexandru Mitriță a transformat cu sucecs un penalty, în minutul 33. Ultima oră de joc a fost una tensionată, însă fără modificări pe tabela de marcaj.

  • Echipă probabilă Rapid București: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu, Braun – Gojkovic, Hromada, Kait – R. Pop, Burmaz, Petrila

Înainte de primul duel în Giulești, Marius Șumudică și elevii săi ocupă locul 9 în clasament, cu 9 puncte acumulate în 8 etape. Până acum rapidșitii au o singură victorie și o singură înfrângere, fiind campioni la remize – 6 la număr! Golaverajul este și el unul echilibrat, 10 goluri înscrise și 10 încasate.

Conducerea a întărit echipa în pauza competițională cu internaționalul U21 Constantin Grameni, Aaron Boupendza și fostul jucător al celor de la Lyon, Marseille sau Tottenham – Clinton N’Jie.

Universitatea Cluj, liderul campionatului

Universitatea Cluj a reușit în primele 8 etape de Superliga să evite înfrângerea, având 5 succese și 3 rezultate de egalitate. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău continuă însă să primească în ofertele operatorilor online cote la pariuri destul de mari. Spre exemplu, un succes în Giulești este cotat cu 4.10 la Betano!

Înainte de pauza competițională, trupa de pe Cluj Arena a bifat o victorie pe teren propriu cu Dinamo București, scor 1-0. Ovidiu Bic a fost cel care a adus toate cele 3 puncte pentru ”U”. Deșinu a pierdut în campionat, Universitatea a suferit totuși un eșec.

Este vorba despre un 1-0 la Metalul Buzău, în Cupa României. Astfel, liderul Superligii se va concentra exclusiv pe campionat de acum, după ce a ratat o prezență în grupele cupei.

  • Echipă probabilă U Cluj: Gertmonas – Chipciu, Cristea, Masoero, Boboc – Bic, Popescu – Thiam, Nistor, Rață – Blănuță

Spectacol în Giulești? Vezi Bet Builder-ul Cota 2 la Rapid vs U Cluj

Rapid vs U Cluj este un meci ce propune mai mereu spectacol și tocmai de aceea am ales să plasăm și ponturi pariuri pe goluri. Prima alegere pe Bet Builder-ul Cota 2 format la Betano este pronosticul ”ambele echipe marchează”. La ultima partidă din Giulești, ardelenii reușeau să se impună cu scorul de 3-2 (pe 27 noiembrie 2023).

Forma bună a celor de la ”U” ne determină să mizăm pe minim un gol marcat de ei. De asemenea, Rapid București a marcat și a încasat în toate partidele de campionat, cu excepția unui eșec la limită în fieful celor de la Rapid București.

Bet Builder Cota 2 Rapid vs U Cluj

În ceea ce privește celălalt pont la pariuri de pe Bet Builder, mergem pe handicap +2 pentru oaspeți, deoarece nu cred că vom vedea o victorie la scor a gazdelor în Rapid vs U Cluj. În ciuda transferurilor, este nevoie încă de omogenitate pentru trupa lui Marius Șumudică.

Pariază Bet Builder-ul Cota 2 cu 500 RON BONUS

Ce părere ai despre acest Bet Builder Cota 2 la Rapid vs U Cluj? Vezi ce alte ponturi pariuri Superliga am pregătit pentru tine!

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite