Macedonia de Nord vs Armenia – Ponturi Pariuri Nations League 10.09.2024

Macedonia de Nord vs Armenia
Macedonia de Nord vs Armenia (sursa foto – facebook.com)

Runda a doua din cadrul diviziei C din Nations League propune duelul dintre Macedonia de Nord vs Armenia, acesta fiind programat să se joace marți seara, de la ora 21:45, urmând să se dispute pe “National Arena Toshe Proeski” din Skopje.

Ce pariem la Macedonia de Nord vs Armenia?

Poate că partida dintre Macedonia de Nord vs Armenia nu este cea mai atractivă din oferta de astăzi, însă este una care ne-ar putea aduce profit. Noi am analizat-o și am ales un pariu într-o cotă foarte bună de 1.85, pe care am selectat-o de la Unibet. De asemenea, dacă ești interesat de mai multe ponturi pariuri, găsești pe site-ul nostru recomandări interesante pentru toate meciurile de azi.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Macedonia de Nord vs Armenia

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, naționala Macedoniei de Nord pornește cu prima șansă în această înfruntare, așa cum era de așteptat. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.92 la victorie, în timp ce pentru un succes al Armeniei avem o cotă de 4.00.

Cote pariuri Macedonia de Nord vs Armenia
Cote pariuri Macedonia de Nord vs Armenia

Macedonia de Nord, fără victorie de șapte meciuri

Este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, însă are în continuare în lot câțiva jucători interesanți, cu experiență la nivelul campionatelor de top din Europa. Bookmakerii o dau ca favorită în acest duel, ceea ce era de așteptat, mai ales că are de partea sa avantajul propriului teren.

Macedonenii au jucat la Campionatul European în 2021, în timp ce în 2022 au fost extrem de aproape de turneul mondial, jucând în finala barajului, pierzând cu Portugalia, după ce în semifinale treceau surprinzător de Italia. În ultima campanie de calificare au dezamăgit însă, terminând penultimii într-o grupă cu Anglia, Italia, Ucraina și Malta.

Naționala Macedoniei de Nord a început modest în actuala ediție de Nations League, în primul joc obținând doar un rezultat de egalitate în deplasarea din Insulele Feroe, într-un meci în care a ratat câteva ocazii importante pe final. A ajuns astfel la o serie de șapte partide consecutive fără succes, interval în care a suferit patru eșecuri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski; Dimoski, Serafimov, Musliu, Alioski; Bardhi, Alimi; Miovski, Qamili, Churlinov; Elmas

Armenia vine după două succese

Din punct de vedere valoric, este sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca outsideră în acest duel, mai ales că va avea o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Armenii sunt în căutarea primului turneu final, aceștia nereușind să joace la vreun Campionat European sau Mondial, iar după cum decurg lucrurile, probabil vor mai avea de așteptat o bună perioadă. În ultima campanie de calificare, aceștia, la fel ca adversarii lor, au terminat pe penultimul loc, jucând într-o grupă cu Turcia, Croația, Țara Galilor și Letonia.

Spre deosebire de adversara sa, reprezentativa Armeniei are un moral bun înainte de această înfruntare, venind după două victorii, însă ambele obținute pe teren propriu. S-a impus mai întâi cu 2-1 în duelul cu naționala Kazakhstanului, câștigând apoi cu un spectaculos 4-1 disputa cu Letonia.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cancarevic; Muradyan, Haroyan, Harutyunyan; Hovhannisyan, Spertsyan, Iwu, Tiknizyan; Bichakhchyan, Zelarayan, Serobyan

Ponturi pariuri Macedonia de Nord vs Armenia

Această confruntare este una extrem de echilibrată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita să alegem pariuri pe soliști, fiind riscante. Anticipăm un duel pe cinste, având în vedere faptul că cele două formații nu stau rău în ofensivă, însă au probleme în apărare. Așadar, recomandăm un pariu pe “ambele marchează”, la o cotă de 1.85 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.85

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite