50 RON Pariu Gratuit la România vs Lituania

50 RON Pariu Gratuit la România vs Lituania / sursă foto Facebook.com

România vs Lituania este meciul pe care toți pariorii îl așteaptă astăzi, 9 septembrie 2024, iar Betano oferă 50 RON Pariu Gratuit pentru duelul de pe Stadionul Steaua.

De la ora 21:45, naționala lui Mircea Lucescu va evolua în runda a 2-a a grupelor Nations League, contra Lituaniei. Ei bine, Betano – una din cele mai populare case de pariuri online – s-a pregătit cum se cuvine pentru meci. În primul rând, toate conturile noi aduc un pachet de bun venit exclusiv. Mai mult decât atât, toți clienții au ocazia de a încasa 50 RON Pariu Gratuit!

Această promoție este una cu siguranță pe placul tuturor – pariurile gratuite fiind foarte populare printre amatorii de pariuri sportive.

100% BONUS la depunere 500 RON

Iată cum poți încasa 50 RON Pariu Gratuit la România vs Lituania

➡️ Deschide un cont nou la Betano, utilizând acest LINK EXCLUSIV!

➡️ Introdu codul RO24 în pasul 3 la înregistrare 

➡️ Primești 50 LEI Pariu Gratuit instant, după înregistrare

Termeni și Condiții promoție

  • Sunt eligibili la prezenta Campanie promoțională toți utilizatorii Betano care se înregistrează pe platforma Organizatorului (creează un cont de joc astăzi, până la ora partidei România vs Lituania)
  • Participanții care îndeplinesc condițiile de participare și introduc în cadrul procesului de înregistrare a contului de joc codul promoțional „RO50” (la pasul 3 din procesul de înregistrare) vor primi instant în contul de joc, un Pariu Gratuit (Free Bet) în valoare de 50 Lei, pentru plasarea de pariuri cu o cotă minimă de 1,5 și care va putea fi utilizat numai pentru evenimentele desfășurate în cadrul competiției Liga Națiunilor UEFA în perioada 05.09.2024 – 10.09.2024 .
  • Suma reprezentând câștigurile obținute în urma utilizării Pariului Gratuit (Free Bet) se va transfera în balanța reală a contului de joc și poate fi retrasă oricând.
  • Participanții nu pot solicita, iar Organizatorul nu va accepta modificări asupra caracteristicilor premiilor sau oferirea acestora altor persoane decât celor declarate câștigătoare.
  • Se aplică Termenii și Condițiile Generale și Termenii și Condițiile pentru Bonusuri.
VREAU 50 RON FREEBET!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite