Cehia vs Ucraina – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Cehia vs Ucraina - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024
Cehia vs Ucraina – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Marti, 10 septembrie 2024, incepand cu ora 21:45, pe “Fortuna Arena”, Cehia vs Ucraina se intalnesc in runda a doua din UEFA Nations League. Meciul va putea fi urmarit si la TV in direct pe Digi Sport 3 si Prima Sport 4.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Cehii fara succes de 4 meciuri!

Selectionata antrenata de Ivan Hašek s-a prezentat foarte modest in primul duel din Nations League, pe care l-au pierdut fara drept de apel in Georgia, acolo unde in minutul 66 se vedeau condusi deja cu 4 goluri pe tabela de marcaj, iar proportille scorului au mai fost diminuate prin reusita lui Lukas Kalvach.

Dupa statistica am putea spune ca scorul a fost mult prea drastic insa, greselile defensive au contat decisiv in aceasta diferenta de pe tabela de marcaj. Apararea a fost unul dintre motivele pentru care nu au performat foarte bine nici la EURO 2024, acolo unde au primit 5 goluri in 3 jocuri.

Evolutiile de pe teren propriu ii da cu siguranta mare incredere Cehiei care nu a mai pierdut pe propria arena de pe 24 septembrie 2022. Iata, aproape 2 ani in care formatia gazda au izbutit sa bifeze nu mai putin de 7 victorii si un rezultat de egalitate.

  • Echipa probabila: Kovar; Zima, Krejci, Vitik; Coufal, Soucek, Kalvach, Zeleny; Provod, Schick, Hlozek

Prezentare cote Betano – Cehia vs Ucraina

Cehia vs Ucraina - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Nu avem o favorita certa in acest duel in care cehii sunt cotati cu 2.37 pentru a obtine cele 3 puncte, in timp ce un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 3.10 ori mai mare. Agentiile de pariuri online ne ofera 1.65 pentru a asista la un “GG” in Cehia vs Ucraina.

Ucraina neinvinsa din 2011 in duelurile directe!

Moralul nu este tocmai unul pozitiv in tabara ucrainenilor care dupa o prima repriza stearsa in compania Albaniei, in repriza secunda au izbutit sa “dezghete” tabela de marcaj in minutul 49 prin jucatorul celor de la Shakhtar Donetsk, Yukhym Konoplya.

Ferirea lor nu avea insa sa reziste prea mult, pentru ca albanezii au egalat situatia la 5 minute distanta, iar apoi in minutul 66 le dadeau si lovitura de gratie. Au avut cateva sanse bune de a egala insa lipsa de concentrare la finalizare i-a costat in cele din urma.

Singurele intalniri oficiale cu reprezentativa Cehiei s-au consumat in chiar prima editie de Nations League, atunci cand Ucraina avea sa castige ambele dueluri, 1-2, si un 1-0 pe teren propriu gratie unei reusite semnate la acea vreme de Ruslan Malinovsky.

  • Echipa probabila:Trubin; Konoplya, Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko; Sudakov, Zinchenko, Shaparenko; Tsygankov, Yaremchuk, Kabaev

Ponturi pariuri Cehia vs Ucraina

Cele doua nationale vin dupa esecuri surprinzatoare, mai ales din punct de vedere al scorului cum a fost cea a Cehiei. Totusi, ma astept la o rabufnire de orgoliu din partea celor doua reprezentative care sunt oarecum obligate sa trateze aceasta intalnire la victorie, si tinand cont de stilul pe care il abordeaza cehii, cred ca sunt toate sansele sa vedem pronosticul de “GG sau 3+” inverzit in Cehia vs Ucraina.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite