Albania vs Georgia – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Ponturi Albania vs Georgia - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024
Albania vs Georgia – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024 – Sursa foto: Facebook

In runda a doua a Nations League vom asista la confruntarea din Liga B dintre Albania vs Georgia ce va avea loc marti, 10 septembrie 2024, cu incepere de la ora 21:45, pe “Air Albania Stadium”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Produc albanezii un nou succes?

Dupa o prima repriza foarte echilibrata consuma la Praga in compania Ucrainei, reprezentativa pregatita de Sylvinho a izbutit o evolutie excelenta in repriza secunda, atunci cand au izbutit sa obtina toate cele 3 puncte, gratie unui succe cu 1-2, desi au fost condusi.

“Kuqezinjtë” au revenit la doar 5 minute dupa ce au fost in dezavantaj, iar golul rapid venit din partea lui Ardian Ismajli a contat destul de mult in economia partidei. Victoria a fost asigurata in minutul 66, atunci cand au dat lovitura prin atacantul Jasir Asani.

Asadar, un inceput foarte bun pentru gazde in aceasta campanie de Nations League in care au facut grupa si mai interesanta prin rezultatul lor, si cel al adversarilor de care vom discuta putin mai jos. Deja au cu un punct mai mult acumulat decat la editia trecuta cand au incheiat in cont doar cu doua remize.

  • Echipa probabila: Strakosha; Hysaj, Ismajli, Kumbulla, Mitaj; Ramadani, Asllani; Asani, Laci, Bajrami; Manaj

Cote oferite Betano – Albania vs Georgia

Albania vs Georgia - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Casele de pariuri online anticipeaza un duel destul de echilibrat, asta daca tinem cont de cotele oferite la victorie, 2.40, respectiv 3.10 cat primeste formatia vizitatoare. Un meci cu cel putin 3 reusite in Albania vs Georgia ne asigura o cota excelenta de 2.07.

Georgia vine dupa o evolutie perfecta!

“Jvarosnebi ” a fost fara doar si poate una dintre cele mai spectaculoase echipe ale primei etape, dupa ce au facut “instructie” cu reprezentativa Cehiei, careia i-au produs una dintre cele mai dure infrangeri din ultimii ani, invingandu-i cu un 4-1 pe teren propriu.

Tabela a fost deschisa doar o singura data in prima repriza prin vedeta echipei Khvicha Kvaratskhelia care a deschis scorul dintr-un penalty transformat in minutul 33. In partea a doua baietii lui Willy Sagnol s-au dezlantuit, iar in minutul 66 aveau deja un avantaj de 4 goluri pe tabela de marcaj.

In urma acestui triumf rasunator nu doar ca au trecut pe prima pozitie a clasamentului insa se si inscrie in mod clar printre favoritele la castigarea grupei. Gruzinii trateaza foarte serios aceasta competitie, dovada ca prin intermediul acesteia au obtinut si prima prezenta la un turneu final.

  • Echipa probabila: Mamardashvili; Gvelesiani, Kashia, Dvali; Kakabadze, Chakvetadze, Kochorashvili, Kiteishvili, Lochoshvili; Mikautadze, Kvaratskhelia

Ponturi Nations League – Albania vs Georgia

Avem premisele unui meci foarte interesant in care se intalnesc doua formatii cu calitate care desi sunt considerate outsiderele grupei, au izbutit sa se impuna in prima runda. Nu sunt rezultate tocmai surprinzatoare, avand in vedere ca cele doua au avut rezultate bune in ultimii ani. Asadar, mizand si pe moralul celor doua tabere, cred ca un interval goluri 2-5 goluri este o optiune foarte buna la Albania vs Georgia.

Interval goluri 2-5 @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite