Israel vs Italia – Ponturi Pariuri Nations League 09.09.2024

Israel vs Italia
Israel vs Italia (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Israel vs Italia este una programată să se joace luni seara, de la ora 21:45, aceasta contând pentru runda a doua din cadrul diviziei A din Nations League, urmând să se dispute în Ungaria, pe “Bozsik Arena” din Budapesta.

Putem urmări acest meci de fotbal la TV, având în vedere faptul că va fi transmis în România de Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Ploaie de goluri la Israel vs Italia?

Noi am analizat această confruntare și ne-am oprit asupra unui pariu pe goluri, într-o cotă de 1.58 oferită de Unibet, agenție online care dispune de unul dintre cele mai tari pachete de bun-venit pentru pariurile sportive. Dacă accesezi bannerul de mai jos și îți faci cont nou, vei beneficia de trei bonusuri: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Israel vs Italia

După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Italia, fiind ce-i drept mult mai puternică decât adversara sa. De exemplu, aceasta primește o cotă de 1.29 la Unibet, în timp ce pentru un succes al reprezentativei din Israel avem o cotă de 11.00.

Cote pariuri Israel vs Italia
Cote pariuri Israel vs Italia

Israel are șanse infime la victorie

Într-adevăr, este o națională care a progresat considerabil în ultimii ani, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere. Așadar, nu este de mirare faptul că este văzută ca outsideră clară, mai ales că, deși este considerată gazdă, aceasta joacă pe teren neutru, unde nu va beneficia 100% de sprijinul fanilor.

Israelienii au avut un cuvânt de spus în ultima campanie de calificare, cea pentru EURO, punând destul de multe probleme, însă au ratat primele două locuri. Aceștia au ajuns la baraj, unde de asemenea au dezamăgit, fiind eliminați din semifinale, pierzând în manieră clară cu Islanda, scor 1-4.

Naționala Israelului este într-o formă modestă, având în vedere faptul că nu a câștigat decât un singur meci din ultimele patru disputate, învingând Belarus cu 0-4. În acest interval a suferit trei eșecuri, ultimul venind în meciul anterior, pierzând cu Belgia în prima rundă din Nations League, fiind învinsă cu 3-1 în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gerafi; Shlomo, Nachmias, Gandelman; Jehezkel, Lavi, Peretz, Gropper; Solomon, Gloukh; Khalaili

Italia vine după o victorie uriașă contra Franței

Vorbim de una dintre cele mai importante naționale din lume, care, chiar dacă nu mai are nume uriașe în lot, are în continuare pretenții foarte mari. Este mult mai valoroasă, dar și mult mai experimentată decât adversara sa, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă.

Italienii triumfau la Campionatul European din 2021, reușind să câștige turneul în ciuda așteptărilor. Au participat și la ediția din acest an, unde au avut însă un parcurs dezamăgitor, în grupe adunând doar patru puncte, învingând Albania, remizând cu Croația, pierzând cu Spania. Au terminat astfel pe locul secund și s-au calificat în optimi, unde au fost eliminați de Elveția.

Reprezentativa pregătită de Luciano Spalletti a avut parte de un start perfect în noua ediție de Nations League, în primul joc trecând de Franța, în fața căreia s-a impus cu 1-3 în deplasare, după ce a reușit să revină de la 1-0, așa că deja poate începe să viseze accederea în fazele eliminatorii ale competiției.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Donnarumma; Di Lorenzo, Buongiorno, Bastoni; Cambiaso, Ricci, Tonali, Frattesi, Dimarco; Raspadori, Retegui

Ponturi pariuri Israel vs Italia

Italia este fără dubii o națională mult mai puternică, iar în mod normal ar trebui să se impună fără probleme, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu va triumfa, însă considerăm că un pariu pe goluri este mult mai indicat, mai ales că avem cote mai bune. Așadar, la duelul dintre Israel vs Italia mergem pe varianta “peste 2,5 goluri”, la o cotă de 1.58 oferită de agenția de pariuri online Uniebt.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.58

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite