Cipru vs Kosovo – Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024

Cipru vs Kosovo - Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024
Cipru vs Kosovo – Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Liga C din Nations League ne propune meciul dintre Cipru vs Kosovo ce isi vor disputa meciul 2, luni, 9 septembrie 2024, cu incepere de la ora 19:00, pe “AEK Arena”. Meciul va putea fi urmarit si la TV, pe Digi Sport 2 si Prima Sport 1.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Bifeaza cipriotii al treilea succes consecutiv?

Desi porneau cu sansa a doua in prima etapa disputata la Kaunas, pe terenul Lituaniei, selectionata antrenata de georgianul Temur Ketsbaia a izbutit sa se intoarca cu toate cele 3 puncte puse in joc, gratie unui triumf obtinut la limita, scor 0-1.

Nu au avut o evolutie tocmai extraordinara, ba mai mult balticii fiind echipa cu mai multe ocazii, insa Ciprul a stat foarte bine in teren, iar golu marcat de atacantul celor de la AIK Stockholm, Ioanis Pittas din minutul 34 a fost de ajuns pentru a obtine primul triumf din aceasta campanie.

Un eventual triumf astazi ar face ca sa isi depaseasca deja numarul de puncte acumulat in editia anterioara de Nations League, atunci cand au terminat ultimii, cu un total de 5 puncte, o grupa din care au mai facut parte Grecia, Irlanda de Nord si adversari de astazi.

  • Echipa probabila: Mall; Karo, Gogic, Kyprianou; Panagiotou Filiotis, Kastanos, Spoljaric, Artymatas, Ioannou; Tzionis, Pittas

Cote pariuri Betano – Cipru vs Kosovo

Cipru vs Kosovo - Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024

Operatorul online Betano ii acorda statut de favorita echipei oaspete careia ii acorda 1.91 in momentul de fata, in timp ce un triumf al cipriotilor ne-ar aduce un profit de 4.25 ori mai mare. Un pronostic de “GG” in Cipru vs Kosovo ne asigura o cota excelenta de 2.05.

Trece Kosovo peste momentul greu?

Atmosfera este una extrem de tensionata in tabara kosovarilor care au fost invinsi fara drept de apel de Romania, care le-a provocat o infrangere cu 0-3. Diferenta putea fi chiar mai mare, “tricolorii” lovind de doua ori si bara prin jucatorul celor de la Parma, Valentin Mihaila.

O infrangere care le-au scazut extrem de mult sansele de a castiga aceasta grupa, asa cum si-au propus la inceput de campanie. Federatia cu siguranta isi pune si ea multe semne de intrebare in privinta noului selectioner, Franco Foda care nu a adus nimic pozitiv in jocul oaspetilor.

Inaintea acestei vizite, Kosovo a inregistrat 3 infrangeri consecutive, toate fara a marca nici macar un gol. Dupa cum mentionam si putin mai sus, cele doua au facut parte din aceeasi grupa in editia 2022-23, atunci cand Kosovo a izbutit sa se impuna in ambele dueluri, 5-1 acasa, si 0-2, aici in Cipru.

  • Echipa probabila: Muric; Hadergjonaj, Am Rrahmani, Aliti, Paqarada; Zhegrova, V Berisha, Rexhbecaj, Rashica; Muriqi, Al Rrahmani

Ponturi Nations League Cipru vs Kosovo

Desi pe hartie, Kosovo arata foarte bine, jocul lor continua sa arate foarte modest, iar rezultatele lor din ultima vreme vin in sprijnul acestei afirmatii. De cealalta parte, Cipru nu dispune de un lot la fel de bun, insa avand in vedere ca vin cu un moral bun, si joaca acasa nu m-ar surprinde sa ii incurce pe kosovarii care nu sunt intr-o stare prea buna si anticipez un duel destul de tensionat. Consider un pronostic bazat pe cartonase a fi unul foarte indicat in aceasta partida.

Peste 4.5 Cartonase @ 2.07

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite