Slovenia vs Kazakhstan – Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024

Slovenia vs Kazakhstan - Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024
Slovenia vs Kazakhstan – Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Duelul dintre Slovenia vs Kazakhstan din etapa secunda UEFA Nations League va avea loc luni, 9 septembrie 2024, cu incepere de la ora 21:45, pe “Stadion Stožice”

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Slovenia neinvinsa in 2024!

Selectionata antrenata de Matjaž Kek o tine din egal in egal, asta dupa ce au inregistrat al saselea astfel de rezultat consecutiv dupa ce au facut 1-1 in prima runda in compania Austriei. Un rezultat bun pana la urma, insa in care din punct de vedere ofensiv nu au impresionat.

Pe teren propriu, reprezentativa slovena nu a mai fost invinsa din 2 iunie 2023, de la un 0-2 in fata Suediei suferit chiar in Nations League. De la acea infrangere, slovenii au bifat nu mai putin de 11 meciuri fara esec, iar in 8 dintre acestea au iesit invingatori.

Rezultatul din primul joc, combinat cu o victorie in confruntarea de astazi ar incheia aceasta actiune intr-o nota pozitiva si le-ar da cu siguranta mari sperante la obtinerea primului loc, mai ales ca una dintre favoritele grupei, Norvegiei nu se prezinta prea bine la ora actuala.

  • Echipa probabila: Oblak; Brekalo, Drkusic, Bijol, Janza; Stojanovic, Cerin, Elsnik, Lovric; Sesko, Sporar

Prezentare cote Betano – Slovenia vs Kazakhstan

Slovenia vs Kazakhstan - Ponturi pariuri Nations League 09.09.2024

Asa cum era de asteptat, slovenii sunt vazuti ca mari favoriti de catre cei de la Betano care le atribuie o cota de 1.40 la un eventual triumf. in timp ce formatia vizitatoare este cotata cu 9.25. Pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori in Slovenia vs Kazakhstan, primm o cota excelenta de 2.12.

Produc kazahii surpriza?

Ramane de vazut daca vor produce surpriza asta, insa cu siguranta au facut-o in prima runda, atunci cand au tinut-o pe Norvegia la respect, si au bifat o “remiza alba” in compania acestora”. Si-au stiut limitele, iar defensiva solida de care au dat dovada i-au ajutat sa obtina primul punct.

Un rezultat care le a mai ridicat moralul baietilor lui Stanislav Cherchesov care veneau inaintea acelei partide dupa o serie de 4 infrangeri consecutive in care au primit nu mai putin de 12 goluri si au inscris doar 4. Remarcam si faptul ca ultimele 5 deplasari le-au pierdut.

Seria a inceput chiar cu un esec pe terenul adversarilor de astazi, scor 2-1. Cele doua s-au intalnit si in calificarile pentru turneul final disputat in vara, acolo unde au pierdut ambele mansele in fata slovenilor scor 1-2. Doua infrangeri care i-au costat pana la urma si calificarea.

  • Echipa probabila: Shatskiy; Bystrov, Kasym, Marochkin, Alip, Vorogovskiy; Orazov, Tagybergen, Zaynutdinov, Chesnokov; Aymbetov

Ponturi pariuri Slovenia vs Kazakhstan

O vad ca mare favorita pe Slovenia care traverseaza o forma excelenta si din punct de vedere valoric este clar echipa mai valoroasa. Cele doua s-au intalnit si in preliminariile pentru EURO atunci cand slovenii si-au trecut in cont victoria in ambele dueluri, lucru care ma astept sa se intample si in meciul de azi.

1 Solist @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite