Belgia vs Israel – Ponturi Pariuri Nations League 06.09.2024

Belgia vs Israel
Belgia vs Israel (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Belgia vs Israel este una programată să se joace vineri, în data de 6 septembrie, cu începere la ora 21:45. Aceasta contează pentru prima etapă din noua ediție de Nations League, urmând să se dispute pe “Nagyerdei Stadion”, din Debrecen.

Putem urmări acest meci de fotbal la TV, având în vedere faptul că va fi transmis în România de Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Analizăm duelul dintre Belgia vs Israel

Oferta de astăzi nu arată deloc rău, deoarece avem câteva partide interesante printre echipele naționale, așa că avem de unde alege. În acest material avem analiza duelului dintre Belgia vs Israel, meci la care am ales să pariem simplu, pe cota 1.43, folosindu-ne de funcția “Creare Pariu” de la Unibet. Vezi în continuarea acestui articol despre ce este vorba!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Prezezentare cote pariuri Belgia vs Israel

Așa cum era și normal de altfel, reprezentativa Belgiei pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind ce-i drept mult mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.30 la victorie, în timp ce un succes al naționalei Israelului ne poate multiplica miza de 10 ori.

Cote pariuri Belgia vs Israel
Cote pariuri Belgia vs Israel

Generația de aur a Belgiei începe să apună

De mai bine de un deceniu, reprezentativa Belgiei a jucat la cel mai înalt nivel, având de fiecare dată mari pretenții la turneele finale, însă pare că niciodată nu a reușit să își atingă potențialul maxim, deși a dispus de jucători de mare valoare. În ultimii ani a început să “scârțâie”, nemaiavând neapărat o generație excepțională, așa că nici pretențiile nu mai pot fi foarte mari.

De exemplu, naționala Belgiei a dezamăgit la EURO 2024, acolo unde, într-o grupă în care era mare favorită, a terminat cu mari emoții pe locul al doilea, sub România. S-a calificat în faza optimilor, unde s-a și oprit de altfel, fiind învinsă de Franța la scor minim.

Naționala Belgiei, condusă de Kevin De Bruyne, liderul acestei generații, visează la mondialul din 2026, iar cel mai probabil se va califica. Din 2014 și până în prezent, aceasta nu a ratat niciun turneu final, jucând la trei turnee mondiale și la trei ediții de EURO.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Casteels; Castagne, Faes, De Winter, Theate; Onana, Mangala; Bakayoko, De Bruyne, Doku; Openda

Poate Israel să producă surpriza?

Vorbim de o națională modestă, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră certă în această confruntare, având șanse infime la victorie.

Israelienii au în palmares doar o singură participare la un turneu final, în 1970, când jucau la Campionatul Mondial. Aceștia visează de ani buni să repete performanța, însă au clacat cu fiecare ocazie. În ultima campanie de calificare, aceștia au avut speranțe, însă au terminat pe locul al treilea într-o grupă cu Elveția, România, Kosovo, Belarus și Andorra, ratând astfel calificarea la EURO 2024.

Într-adevăr, au jucat și la baraj, acolo unde au dezamăgit din nou, pierzând în manieră categorică în fața Islandei, scor 1-4. De atunci, naționala Israelului a disputat două meciuri amicale, fiind învinsă de Ungaria la scor de neprezentare, câștigând apoi contra Belarusului, impunându-se cu un categoric 0-4.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gerafi; Dasa, Shlomo, Nachmias, Gropper; Kanichowsky, Peretz; Solomon, Gloukh, Abada; Baribo

Ponturi pariuri Belgia vs Israel

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Belgia fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Noi mizăm pe faptul că își va începe aventura în noua ediție de Nations League în forță și se va impune în mod clar, motiv pentru care vom paria în consecință, la o cotă de 1.43 oferită de Unibet.

Belgia câștigă și peste 1,5 goluri @ Cota 1.43

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite