Danemarca vs Elvetia – Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024

Danemarca vs Elvetia - Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024
Danemarca vs Elvetia – Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Prima etapa din UEFA Nations League – Liga A ne propue intalnirea dintre Danemarca vs Elvetia ce va avea loc joi, 5 septebmrie 2024, cu incepere de la ora 21:45, pe “Parken Stadium”. Meciul va putea fi vazut si la TV pe Digi Sport 3, Prima Sport 1 si Prima Sport 3.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Nordicii neinvinsi in ultimele 6 intalniri directe!

Dupa 4 ani petrecuti sub comanda lui Kasper Hjulmand, reprezentativa Danemarcei va incepe aceasta campanie din Liga Natiunilor de pregatirea echipei se va ocupa Lars Knudsen. Federatia inca cauta o solutie viabila pentru postura de selectioner.

Desi nu a izbutit sa castige niciuna dintre cele 3 partide de la EURO 2024, danezii au izbutit sa se califice in optimile de finala, acolo unde au dat peste tara gazda, Germania, in fata careia au terminat la egalitate prima repriza, insa in repriza secunda nemtii au iesit foarte motivati si i-au invins cu 2-0.

Gazdele au abordat foarte serios aceasta competitie in editia precedenta atunci cand au fost foarte aproape sa isi castige grupa, insa au terminat in cele din urma pe pozitia secunda, cu 12 puncte, avand 7 mai mult peste formatia de pe locul 3, Franta, si unul mai putin decat selectionata de pe primul loc, Croatia.

  • Echipa probabila: Schmeichel; Vestergaard, Nelsson, Andersen; Bah, Hjulmand, Hojbjerg, Dorgu; Eriksen, Skov Olsen; Wind

Cote pariuri Betano – Danemarca vs Elvetia

Danemarca vs Elvetia - Ponturi pariuri Nations League 05.09.2024

Nu avem o favorita certa in acest duel, in care nordicii sunt cotati cu 2.37 la un eventual triumf, in timp ce un succes al elvetienilor ne-ar asigura un profit de 3.20 ori mai mare. Pentru a vedea cel putin 3 goluri in confruntarea Danemarca vs Elvetia, primim o cota excelenta de 2.25 din partea caselor de pariuri online.

Elvetia neinvinsa in 2024!

“Rossocriati” s-au prezentat ceva mai bine la turneul final disputat in vara, acolo unde au parasit competitia in mod dramatic in sferturile de finala, asta dupa ce Anglia, le-a “rapit” sansa la calificare mai intai in minutul 80 atunci cand au egalat, iar apoi i-au invins la loviturile de departajare.

Per total, au aratat un fotbal solid asta daca tinem cont ca au terminat la egalitate cu Germania in faza grupelor 1-1, iar duelul in care a surprins cel mai mult a fost in optimile de finala, atunci cand au castigat fara probleme duelul cu Italia, pe care au invins-o, scor 2-0.

Avand in vedere aceste evolutii, selectionata pregatita de Murat Yakin poate fi cotata cu sanse mari la ocuparea primelor doua locuri in aceasta grupa din care favorita clara este campioana europeana en-tire Spania, iar din configuratia grupei mai face parte si Serbia.

  • Echipa probabila: Kobel; Akanji, Elvedi, Rodriguez; Ndoye, Xhaka, Freuler, Aebischer; Vargas, Okafor; Embolo

Cote Betano – Danemarca vs Elvetia

Greu de dat o favorita in aceasta confruntare in care cred ca echilibrul va persista mai ales in prima repriza, asta daca nu se va realiza o deschide de scor foarte rapida. Cele doua s-au intalnit in acest an si intr-o partida amicala, incheiata fara gol. Asadar, am sa imi ascult instinctul si am sa mizez pe un pronostic de “pauza sau final X” la Danemarca vs Elvetia pentru care avem o cota ce merita plasata pe biletele noastre de astazi.

Pauza sau Final X @ 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite