Biletul Zilei tenis US Open în cota 2 – bifăm al patrulea succes la rând?

Biletul Zilei tenis US Open în cota 2 - bifăm al patrulea succes la rând?
Biletul Zilei tenis US Open (sursa foto – facebook.com)

Biletul Zilei din tenis US Open are mare succes pe site-ul XBets în ultima perioadă, având în vedere faptul că avem trei succese consecutive, așa că avem mari speranțe că putem bifa un nou câștig. Și de această dată am pariat simplu, pe cota 2, așa că hai să vedem despre ce este vorba.

MeciData/OraCotaPronostic
Badosa vs Navarro03.09 – ora 19:001.28Peste 18,5 game-uri
Fritz vs Zverev03.09 – ora 20:301.28Zverev câștigă minim 2 seturi
Zheng vs Sabalenka04.09 – ora 02:001.28Victorie Sabalenka
Biletul Zilei tenis US Open în cota 2

Pentru Biletul Zilei din tenis US Open am ales trei evenimente din cadrul sferturilor de finală ale turneului, pe care am pariat cât mai simplu, astfel că am scos o cotă de 2 cu șanse bune de reușită. Ne-am bazat din nou pe Betano, agenție de pariuri online care se remarcă prin cote foarte bune, ofertă de pariuri diversificată, dar și printr-un pachet de bun-venit extrem de atractiv, pe care îl poți revendica accesând bannerul de mai jos.

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei tenis US Open

Primul meci de pe Biletul Zilei din tenis este cel dintre Paula Badosa vs Emma Navarro, cele două luptându-se pentru prima lor calificare în semifinalele unui turneu de Grand Slam. Meciul are o miză uriașă, de aceea ne așteptăm ca cele două jucătoare să joace la capacitate maximă și să ne ofere spectacol, mai ales că acestea sunt într-o formă foarte bună. Noi așteptăm un duel lung, cu trei seturi, însă, după cum menționam, pariem simplu, pe varianta “peste 18,5 game-uri”.

Biletul Zilei tenis US Open Fritz vs Zverev, cota 2

În avancronica dedicată duelului dintre Taylor Fritz și Alexandere Zverev am mers direct pe mâna germanului, deoarece considerăm că este un jucător mai bun, ce are de asemenea și pretenții mult mai mari, visând la primul său titlu de Grand Slam. Cum ideea acestui bilet este să pariem la siguranță, am ales să mizăm pe faptul că germanul își va adjudeca minim 2 seturi, astfel că pariul nostru poate fi câștigător chiar și dacă acesta pierde.

Bifăm un nou succes cu Biletul Zilei tenis US Open?

Pe ultimul meci de pe Biletul Zilei din tenis o vom avea ca protagonistă pe Aryna Sabalenka, una dintre candidatele la câștigarea US Open. Aceasta va da piept cu Qinwen Zheng, într-un meci în care bielorusa este mare favorită, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Se descurcă de minune la turneul american, motiv pentru care vom paria cu încredere pe un succes al său.

Biletul Zilei tenis US Open, Concluzii

După ce și ultimul bilet pe tenis a fost câștigător, am ajuns la trei succese la US Open, așa că avem toate motivele să credem că vom da lovitura și de această dată. Variantele de pariere alese de noi sunt destul de simple, iar șansele de reușită sunt foarte mari, însă, cu toate acestea, vă recomandăm să treceți fiecare pronostic și prin filtrul propriu și să pariați așa cum vă doriți, de preferat responsabil 🙂

Biletul Zilei tenis US Open în cota 2
Biletul Zilei tenis US Open în cota 2
PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite