Csikszereda vs Metalul Buzău – Ponturi Pariuri Liga 2 03.09.2024

Csikszereda vs Metalul Buzău
Csikszereda vs Metalul Buzău (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Csikszereda vs Metalul Buzău este una programată să se joace marți seara, de la ora 18:00, aceasta contând pentru runda a cincea din cadrul eșalonului al doilea al fotbalului românesc, urmând să se dispute pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

Ponturi pariuri Csikszereda vs Metalul Buzău

Oferta de astăzi este una modestă, fiind o mică pauză până când echipele naționale își vor începe aventura în Nations League. Totuși, am reușit să extragem câteva pariuri, iar unul dintre ele vine de la Csikszereda vs Metalul Buzău. Noi am analizat această confruntare și am scos o variantă de pariere într-o cotă foarte bună de 1.87, pe care o găsești în partea de jos a acestui material.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Csikszereda vs Metalul Buzău

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește ca mare favorită în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.29 la victorie, în timp ce pentru un succes al formației oaspete oferă o cotă de 8.50.

Cote pariuri Csikszereda vs Metalul Buzău
Cote pariuri Csikszereda vs Metalul Buzău

Csikszereda, parcurs perfect în acest sezon

După ce în sezonul anterior a profitat de o conjunctură favorabilă și a ajuns la barajul de promovare în SuperLiga, unde a pierdut cu Dinamo București, Csikszereda Miercurea Ciuc are planuri mari în această stagiune, visând la accederea în prima divizie.

Startul de sezon este unul promițător, fiind fără greșeală după cele șase partide oficiale de până acum, reușind să le câștige pe toate. În campionat, aceasta ocupa primul loc al clasamentului, fiind singura formație cu punctaj maxim, aflându-se la un punct de locul secund, ocupat de CSM Slatina, care are însă cu un meci în plus.

Cei de la Csikszereda vin după un succes important obținut și în Cupa României, dând piept cu Unirea Slobozia, formație din primul eșalon, în fața căreia s-au impus la scor minim, pe teren propriu, obținând astfel calificarea în grupele competiției.

Metalul Buzău caută să producă surpriza

Vorbim de una dintre echipele de pluton din cadrul Ligii a 2-a, care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Gruparea vizitatoare se situează în a doua jumătate a clasamentului din Liga a 2-a, ocupând mai exact locul al 17-lea, cu doar trei puncte acumulate. Aceasta a obținut o singură victorie, cu CSM Focșani, suferind trei înfrângeri, pierzând cu CSC Dumbrăvița, Steaua București și FC Bihor, în toate aceste partide marcând cinci goluri, primind șase.

Interesant este faptul că, deși arată rău în campionat, cei de la Metalul Buzău fac o figură frumoasă în Cupa României, acolo unde, la fel ca adversarii lor, au avansat în faza grupelor, după ce au reușit să treacă surprinzător de U Cluj, pe care au învins-o la scor minim, pe teren propriu.

Ce pariem la Csikszereda vs Metalul Buzău?

Considerăm că este o diferență clară între cele două formații, așa cum se observă din rezultatele obținute de acestea în începutul sezonului. Așadar, noi vom merge cu mare încredere pe mâna gazdelor, care arată foarte bine, de aceea ne așteptăm să se impună în mod clar, mai ales că joacă pe teren propriu. Vom recomanda astfel un pariu pe varianta “1 pauză / 1 final”, la o cotă foarte bună de 1.87 oferită de cei de la agenția de pariuri Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.87

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite