Biletul zilei tenis US Open 2024 – Se vor impune favoritele?

Biletul zilei tenis US Open
Sursa foto: Instagram

Ultimul turneu de Grand Slam al anului ne propune meciuri interesante în faza optimilor de finală. Dintre acestea, am pus ochii pe două partide care se vor desfășura la noapte, ambele de pe tabloul feminin de simplu. Aceste ponturi fac ca biletul zilei tenis US Open să aibă o cotă totală de 2.2.

Meci OrăCotăPronostic
Sabalenka – Mertens01:301.42Sabalenka învinge cu 2-0 la seturi
Zheng – Vekic04:001.55Vekic (+4.5 gameuri handicap)
Biletul zilei tenis US Open 2024

Spre deosebire de cel masculin, nu se poate spune că au fost mari surprize până acum pe tabloul feminin de simplu. Cea mai mare o reprezintă abandonul Rybakinei din a doua rundă.

Biletul zilei tenis US Open 2024

În optimile de finală de pe tabloul masculin s-au calificat 6 jucătoare din top 10. Două dintre ele vor fi pe biletul zilei tenis US Open. Este vorba despre Aryna Sabalenka și Qinwen Zheng. Acestea le vor întâlni pe Elise Mertens, respectiv Donna Vekic. 

Sabalenka este favorită numărul 2, în vreme ce Mertens este cap de serie numărul 33. A prins in-extremis acest privilegiu, după retragerea Vondrousovei de pe tabloul principal. Partida dintre Sabalenka și Mertens va fi a patra de pe terenul Louis Armstrong. În cealaltă partidă, chinezoaica Zheng este cap de serie numărul 7, duelându-se acum cu Donna Vekic. Este reeditarea finalei Jocurilor Olimpice de acum o lună. Partida va fi a doua din sesiunea de seară de pe terenul Arthur Ashe.

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul zilei tenis US Open – Elise Mertens vs Aryna Sabalenka 

Belgianca Mertens nu a avut meciuri ușoare aici, exceptându-l pe cel din a doua rundă. Atât în primul, cât și în al treilea tur pierdea primul set. În a treia rundă o elimina pe Madison Keys, cap de serie numărul 12. Comitea nu mai puțin de 10 duble greșeli în acel meci. Sabalenka se impunea în turneul de la Cincinnati, cel ce preceda Grand Slamul de la US Open. Nu pierdea niciun set. În schimb, în al treilea tur de la US Open pierdea cu 2-6 primul set în fața Alexandrovei.

Cele două se întâlneau de 9 ori până acum, Sabalenka impunându-se  în 7 rânduri. Bielorusa se impunea în cele mai recente 6 partide. În ultimii 3 ani Sabalenka reușea cel puțin o semifinală aici, iar acum nu cred că se va împiedica de Mertens. Opinez că aceasta va fi a cincea întâlnire directă la rând în care bielorusa se va impune în minimum de seturi.

Biletul zilei tenis US Open – Qinwen Zheng vs Donna Vekic

Singura non-europeană de pe biletul zilei tenis US Open de azi este Qinwen Zheng. Vorbim de medaliata cu aur de la Jocurile Olimpice din Paris. Acolo Zheng câștiga cu 6-2; 6-3, meciul având loc pe zgură. La US Open chinezoaica pierdea primul set atât în turul I, cât și în turul II. În a treia rundă îi lasă doar 3 gameuri nemtoaicei Niemeier. De cealaltă parte, Vekic nu pierdea niciun set la US Open în această săptămână, iar în ultimele două meciuri servea în total 15 ași.

Cred că partida va fi mai echilibrată decât o prezintă casele de pariuri online. Vekic nu se simte stânjenită în fața jucătoarelor din top 10. Din ultimele 10 asemenea meciuri încheiate pe teren, croata se impunea în 5. În plus, Vekic a disputat două finale și se oprea o dată în semifinale în această vară.

Biletul zilei tenis US Open – concluzii

Fiind zi de weekend, avem parte de multe meciuri fotbal azi interesante, meciuri care vor dura până dincolo de miezul nopții. Apoi poți comuta pe partidele de tenis, unde ziua a șaptea se va încheia cu partidele dintre Mertens și Sabalenka, respectiv Zheng și Vekic. Dacă meciul Sabalenkăi îl văd ca pe unul dezechilibrat, nu la fel se poate spune și despre cel al chinezoaicei. Biletul zilei tenis US Open l-am jucat la casa de pariuri Betano, casă la care vei găsi peste 100 pariuri US Open pentru fiecare meci de simplu.

Biletul zilei tenis US Open
Biletul zilei tenis US Open

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite