Paula Badosa vs Yafan Wang – Ponturi Pariuri US Open azi

Paula Badosa vs Yafan Wang - ponturi pariuri US Open
Sursa foto: Instagram

Tenisul feminin pare să înflorească în China, iar asta se vede și în ultimul Grand Slam al anului. În optimile de la US Open s-au calificat două chinezoaice. Una dintre ele este Yafan Wang, care o va înfrunta în această faza pe iberica Paula Badosa. Partida va începe pe 1 septembrie, la ora 18:00. Învingătoarea duelului Paula Badosa vs Yafan Wang o va întâlni în sferturi pe cea care se va impune în partida dintre Emma Navarro și Corri Gauff.

Badosa câștiga la mare lupta împotriva Gabrielei Ruse în al treilea tur

Cap de serie numărul 26, spanioloaica Badosa se află într-un clasament live pe locul 23. Cu o victorie aici, ar putea urca pe 20, la un singur punct în spatele locului 19. 

În primele două tururi de la US Open Badosa nu avea nicio emoție, trecând în minimum de  seturi. Adversare erau elvețianca Golubic și americanca Townsend. În a treia rundă o întâlnea pe Gabriela Ruse, aflată la cea mai mare performanță la simplu într-un turneu de Grand Slam. Românca se impunea cu 6-4 în primul set. Apoi Badosa câștiga al doilea set cu 6-1, pentru ca în decisiv să se ajungă la tie-break. Acolo Badosa se impunea cu 10-8. La 5-4 la gameuri pentru Ruse însă, românca avea o minge de meci.

În primul tur Badosa avea 18 lovituri câștigătoare și tot atâtea erori neforțate. Asta, în condițiile în care câștiga primul set cu 6-0. Nici în turul secund nu a stat mai bine la acest capitol, servind 16 lovituri câștigătoare, comițând 20 erori neforțate. Împotriva lui Ruse raportul se schimba. Reușea 31 lovituri câștigătoare și comitea 26 erori neforțate. Servea 8 ași în meci și comitea tot atâtea duble greșeli. De altfel, împotriva lui Townsend comitea tot 8 duble greșeli, pe când în fața lui Giolubic comitea 7 duble greșeli. 

Înaintea Grand Slamului american, Badosa participa la turneul de la Cincinnati. Ajungea acolo în semifinale, unde era eliminată de Pegula. La începutul lunii august Badosa cucerea trofeul la Washington. La precedentul turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, Badosa se oprea în optimi, unde era eliminată de Donna Vekic. La Australian Open și Roland Garros nu reușea să treacă de runda a treia.

În 7 ediiții de US Open mai participa până acum Badosa. Acum și-a depășit cu mult cel mai bun rezultat, care era calificarea în runda secundă. Anul trecut era eliminată în a doua rundă de croata Petra Martic, după ce se impusese la tie-break în primul set.

Al treilea cap de serie întâlnit de Wang la US Open

Nu mai puțin de 6 chinezoaice avem în top 100 în clasamentul WTA. Înaintea startului turneului Yafan Wang era ultima dintre ele. Acum este a patra, în clasamentul live situându-se pe locul 61. Cu o victorie în optimi, va urca pe 49, imediat sub conaționala sa, Xinyu Wang. Nu și-ar depăși însă cea mai bună poziție, care e 47, obținută în urmă cu 5 ani, pe când avea 25 ani.

În prima rundă Wang beneficia de abandonul Mariei Sakkari, cap de serie numărul 9. Abandonul venea după ce Wang câștigase primul set cu 6-2. În al doilea tur asiatica o învingea pe franțuzoaica Diane Parry cu 6-0; 6-4. În runda a treia se impunea în 3 seturi în fața bielorusei Azarenka, scor 6-4; 3-6; 6-1. În a doua rundă reușea 17 lovituri câștigătoare și comitea 22 erori neforțate. În runda a treia raportul se inversa, reușind 21 lovituri câștigătoare, comițând 17 erori neforțate. 

Calificarea în optimi a lui Wang este cu atât mai surprinzătoare cu cât chinezoaica nu reușea să treacă de al doilea tur în niciunul din precedentele 13 turnee. La Cleveland pierdea în primul tur în minimum de seturi în fața lui Sorribes Tormo, o altă spanioloaică. La Cincinnati pierdea în fața Elinei Svitolina, după ce se impunea în primul set. În ceea ce privește turneele de Grand Slam din acest an, la Australian Open Wang ajungea în runda a treia, pe când la Roland Garros și Wimbledon era eliminată din runda a doua. 

Wang a mai participat de 6 ori până acum la US Open, însă niciodată nu reușea să treacă de runda a doua. Ba chiar anul trecut pornea din calificări. Ajungea pe tabloul principal, unde era eliminată în a două rundă de britanica Boulter. În prima rundă o învingea pe Caroline Garcia, cap de serie numărul 32. 

Paula Badosa vs Yafan Wang – întâlniri directe

Duelul Paula Badosa vs Yafan Wang se disputa o singură dată până acum. Se întâmpla în urmă cu 5 ani, în sferturile de finală ale turneului de la Seul, disputat pe hard outdoor. Wang se impunea atunci în minimum de seturi, scor 6-1; 6-3.

Cote pariuri Paula Badosa vs Yafan Wang

Cote pariuri Badosa vs Wang
Cote pariuri Badosa vs Wang

Iberica este favorita acestui duel, conform caselor de pariuri online. Îi este oferită cota 1.22 de către Betano, în vreme ce Wang este cotată cu 4.3. La Betano poți câștiga anticipat dacă jucătoarea pe care ai mizat pre-live va câștiga primul set cu 6-0 sau 6-1. De asemenea, la Betano poți viziona această partidă în transmisiune directă. 

100% BONUS la depunere 500 RON

Dacă te vei înregistra la Betano, ai ocazia de a primi un bonus de înregistrare de până la 500 lei. Îl poți rula pe partidele de tenis rămase la US Open, partide pe care le poți viziona în transmisiune directă.

Ponturi Tenis US Open Paula Badosa vs Yafan Wang

La Betano găsești peste 100 pariuri US Open pentru duelul Paula Badosa vs Yafan Wang. Voi alege un tip de pariu mai neconvențional, însă care cred eu că are multe șanse de reușită. În fiecare meci de la US Open Badosa a comis cel puțin 7 duble greșeli. Acum limita este setată cam sus la Betano, astfel că nu voi risca pe acest tip de pariu. În schimb, voi miza pe faptul că Wang va realiza cel puțin un break în primul set. În față Azarenkăi chinezoaică a reușit două breakuri în primul set. De cealaltă parte, deși Badosa a pierdut doar 3 gameuri în primul tur, două dintre ele se petreceau pe propriul serviciu. Iberica își pierdea serviciul în primul set și cu Townsend, iar Ruse făcea 3 breakuri în primul set.

Wang va realiza break în primul set @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite