Celtic vs Rangers – Bet Builder în cota 3 pe derby-ul Scoției

Celtic vs Rangers - Bet Builder în cota 3 pe derby-ul Scoției
Celtic vs Rangers – Bet Builder în cota 3 pe derby-ul Scoției (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Celtic vs Rangers este fără dubii cea mai importantă din cadrul campionatului scoțian, având în vedere faptul că vorbim de cele mai bune echipe din țară. Cele două se vor întâlni duminică după-amiază, de la ora 14:30, pe “Celtic Park”. Putem urmări acest meci de fotbal la TV, urmând să fie transmis în România de Digi Sport 1.

Bet Builder în cota 3 la Celtic vs Rangers

Avem o mulțime de partide interesante astăzi, iar tipsterii site-ului XBets s-au pregătit cu tot felul de ponturi pariuri fotbal, așa că aveți multe surse de inspirație pentru a vă maximiza șansele de reușită. În acest material am alcătuit un Bet Builder în cota 3 pentru derby-ul dintre Celtic vs Rangers, pe care am inclus trei pronosticuri. Vezi mai jos despre ce este vorba!

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri Celtic vs Rangers

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește ca mare favorită la victorie, ceea ce era și normal de altfel, fiind mai bună. De exemplu, cei de la Betano îi atribuie acesteia o cotă de 1.62, în timp ce un succes al oaspeților ne-ar putea multiplica miza de cinci ori.

Cote pariuri Celtic vs Rangers
Cote pariuri Celtic vs Rangers

Celtic este campioana ultimelor trei sezoane

Dacă ne raportăm atât la valoarea lotului de care dispune, dar mai ales la performanțele din ultimii ani, putem spune fără să stăm pe gânduri că este mult mai bună decât adversara sa, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca mare favorită la victorie, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

Cei de la Celtic au cucerit titlul în sezonul anterior, al treilea la rând, astfel că s-au calificat din nou în Champions League, acolo unde vor da piept cu Slovan Bratislava, Borussia Dortmund, Atalanta, RB Leipzig, Club Brugge, Dinamo Zagreb, Young Boys și Aston Villa.

Aceștia au început perfect în noua stagiune, câștigând toate cele patru partide disputate până acum. S-au impus pe rând cu Kilmarnock, Hibernian (de două ori) și St. Mirren, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de 12 goluri, primind doar unul singur.

Rangers, fără victorie în ultimele cinci meciuri directe

Într-adevăr, este una dintre cele mai mari echipe ale fotbalului scoțian, însă care stă de câteva sezoane bune în umbra marii sale rivale, fiind depășită din multe puncte de vedere, așa că agențiile de pariuri au motive să o dea ca outsideră, în condițiile în care joacă și în deplasare, pe un teren pe care nu s-a mai impus din 2020, pierzând în fiecare din ultimele cinci vizite.

Cei de la Rangers au terminat pe locul secund în sezonul precedent, calificându-se astfel în turul al treilea din preliminariile Champions League, pierzând însă cu Dynamo Kiev, astfel că au ajuns din nou în Europa League. Vor avea parte de următorii adversari: Malmo, Lyon, FCSB, Olympiakos, Nice, Tottenham, Manchester United și Royale Union.

În campionat, oaspeții acestei înfruntări au adunat șapte puncte după primele trei etape. În prima rundă au scos doar o remiză albă în deplasarea de la Hearts, urmând apoi două victorii pe teren propriu, 2-1 cu Motherwell și 6-0 cu Ross County.

  • ECHIPA PROBABILĂ CELTIC: Schmeichel; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor; Bernardo, McGregor, Hatate; Forrest, Idah, Maeda
  • ECHIPA PROBABILĂ RANGERS: Butland; Tavernier, Souttar, Balogun, Jefte; Sterling, Barron; Cerny, Lawrence, Matondo; Dessers

Ce pariem la Celtic vs Rangers?

Această confruntare ar trebui să fie una pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte. Noi ne așteptăm ca Celtic să se impună, așa cum a făcut-o în multe din ultimele înfruntări directe, însă, în același timp, anticipăm și un duel cu multe faze de poartă, motiv pentru care vom include pe biletu nostru atât un pariu pe cornere, cât și un pariu pe goluri. Așadar, am obținut un Bet Builder în cota 3, care are șanse foarte bune de reușită.

Celtic vs Rangers - Bet Builder în cota 3
Celtic vs Rangers – Bet Builder în cota 3
ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite