Espanyol vs Rayo Vallecano – Ponturi Pariuri La Liga 31.08.2024

Espanyol vs Rayo Vallecano - Ponturi Pariuri La Liga 31.08.2024
Espanyol vs Rayo Vallecano (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre Espanyol vs Rayo Vallecano este unul programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 20:15, acesta contând pentru runda a patra din cadrul campionatului Spaniei, urmând să se dispute la Barcelona, pe “Stage Front Stadium”.

Ponturi pariuri Espanyol vs Rayo Vallecano

Pentru astăzi am analizat toate partidele din cadrul campionatului spaniol, iar Espanyol vs Rayo Vallecano a fost inclus și el pe lista noastră. Pentru acest duel am ales o variantă de pariere într-o cotă de 1.46, pe care am selectat-o de la agenția de pariuri online Unibet, care dispune de un pachet de bun-venit foarte generos, ce include nu mai puțin de trei bonusuri: Pariu Fără Risc până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote la pariuri pentru Espanyol vs Rayo Vallecano

Dacă ne raportăm la cotele oferite de casele de pariuri, mai ales la cele de la Unibet, Espanyol vs Rayo Vallecano este cel mai echilibrat meci al acestei etape de La Liga. Această agenție online oferă cota 2.80 pentru victoria oricărei echipe, în timp ce la egal oferă o cotă de 3.10.

Cote pariuri Espanyol vs Rayo Vallecano
Cote pariuri Espanyol vs Rayo Vallecano

Espanyol caută primul gol în La Liga

Este fără dubii o echipă ceva mai slabă, nu neapărat din punct de vedere al valorii, ci al performanțelor și, implicit, al experienței. Totuși, aceasta beneficiază de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii pot avea și ei un rol extrem de important.

În sezonul anterior, gruparea catalană a evoluat în Segunda Division, acolo unde a terminat pe poziția a patra a clasamentului. Așadar, aceasta a fost nevoită să treacă prin emoțiile barajului, pe care le-a depășit cu succes, impunându-se cu Sporting Gijon și Real Oviedo.

Totuși, cei de la Espanyol au parte de un start foarte slab în actuala ediție de La Liga, având în vedere faptul că sunt fără gol marcat după trei etape. Aceștia au început în campionat cu două înfrângeri la scor minim, pierzând în deplasare cu Real Valladolid și acasă cu Real Sociedad, reușind în cele din urmă să o încurce pe Atletico Madrid chiar la ea acasă, scoțând o remiză albă.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pacheco – Tejero, El Hilali, Calero, Kumbulla, Romero – Kral, Gragera, Aguado – Veliz, Puado

Prestații decente pentru Rayo în startul sezonului

Este o echipă ceva mai bună, ce se poate lăuda cu realizări mai mari în ultimele sezoane, însă este de asemenea o echipă de pluton, care nu are așteptări prea mari în actuala stagiune, având un singur obiectiv, și anume evitarea retrogradării în eșalonul al doilea.

Cei de la Rayo Vallecano au început perfect în noua ediție de La Liga, cu un succes extrem de important. Aceștia s-au deplasat pe terenul lui Real Sociedad, una dintre echipele de top din cadrul fotbalului spaniol, acolo unde s-au impus cu 1-2.

Victoria din Țara Bascilor este de altfel și singura obținută de echipa din Madrid în această stagiune. Au urmat apoi două rezultate modeste, remizând mai întâi cu Getafe la scor alb, în deplasare, pierzând în cele din urmă cu Barcelona pe teren propriu, scor 1-2, deși a condus cu 1-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cardenas – Balliu, Lejeune, Mumin, Espino – De Frutos, U Lopez, Valentin, A Garcia – Camello, Palazon

Pariul nostru pentru Espanyol vs Rayo Vallecano

După ce am analizat duelul dintre Espanyol și Rayo Vallecano am ajuns la concluzia că ar trebui să asistăm la un duel echilibrat, cu puține faze de poartă și, implicit, reușite. Vorbim totuși de două echipe de pluton, care nu se remarcă prin ofensive grozave, de aceea vom alege un pariu pe varianta “sub 2,5 goluri”, la o cotă de 1.46 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Sub 2,5 goluri @ Cota 1.46

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite