Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka – Ponturi Tenis US Open

Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka - ponturi tenis US Open
Sursa foto: Instagram

Ziua a cincea de la US Open are programat ca ultim duel pe cel dintre Alexandrova și Sabalenka. Acesta va fi cel de-al doilea din sesiunea de seară de pe Arthur Ashe și va avea loc în noaptea de 30 spre 31 august. Primul meci din sesiunea de seară va începe la 02:00 și se va disputa între Popyrin și Djokovic. Ambele meciuri le poți viziona în transmiune directă la anumite case de pariuri online. Câștigătoarea duelului Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka o va întâlni în optimi pe cea care se va impune în partida dintre Madison Keys și Elise Mertens.

Mari emoții pentru Alexandrova în ambele tururi de la US Open

Cap de serie numărul 29, într-un clasament live Alexandrova ocupă locul 31. Cu o victorie aici, ar putea urca două poziții. Cea mai bună clasare venea în acest an, pe 1 aprilie, când ocupa locul 15.

Alexandrova se impunea cu dificultate în ambele tururi de la US Open. Adversare erau Tomova și Jovic. În ambele meciuri pierdea primiul set și în ambele se impunea cu 7-5 în decisiv. Împotriva Tomovei reușea 52 lovituri câștigătoare și comitea 46 erori neforțate. Cu Jovic reușea 45 lovituri câștigătoare, însă comitea nu mai puțin de 61 erori neforțate.

Alexandrova vine după o semifinală la Monterrey, precedată de o eliminare în prima rundă atât la Cincinnati, cât și la Jocurile Olimpice. Cât despre turneele de Grand Slam, la Australian Open și Roland Garros era eliminată în primul tur, pe când la Wimbledon nu participa.

La US Open mai participa de 8 ori până acum. Cel mai bun rezultat îl reușea anul trecut, când ajungea în runda a treia. Era eliminată acolo de Vondrousova, cap de serie numărul 9 la acea vreme. Din ultimele 6 partide împotriva jucătoarelor din top 10, Alexandrova câștiga 3, toate pe hard. Le învingea pe Rybakina, Swiatek și Pegula. Toate cele 3 victorii aveau loc în acest an.

Sabalenka vine după un titlu la ATP Cincinnati

Sabalenka este favorită numărul 2, aflându-se la o diferență de aproape 4.000 puncte în spatele liderului mondial Iga Swiatek. De altfel, Sabalenka a fost ultimul lider mondial înainte de Swiatek. Se întâmpla timp de doar 8 săptămâni, la jumătatea anului trecut.

Spre deosebire de adversara sa, Sabalenka nu avea nicio emoție în cele două tururi de US Open. În primul se impunea cu un dublu 6-3 contra australiencei Priscilla Hon, venită din calificări. În al doilea o învingea cu 6-3; 6-1 pe italianca Lucia Bronzetti. În ambele meciuri Sabalenka a avut mai multe lovituri câștigătoare decât erori neforțate. 

Înaintea US Open, bielorusa cucerea trofeul la Cincinnati. Nu oricum, ci fără să piardă set. În ultimul act o învingea pe Pegula, după ce în semifinale trecea de liderul mondial Iga Swiatek. De menționat că Sabalenka a cucerit un turneu de Grand Slam în acest an. Se întâmpla la Australian Open. Nici în acel turneu nu pierdea vreun set. La Roland Garros se oprea în sferturi, în vreme ce la Wimbledon nu participa. La Roland Garros pierdea în fața Mirrei Andreeva, până în acea fază reușind să nu piardă niciun set.

Sabalenka participa neîntrerupt la US Open din 2016. Cea mai bună performanță o realiza anul trecut, când ajungea în finală. O pierdea în fața americancei Gauff. În urmă cu doi, respectiv trei ani era eliminată în semifinale. 

Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka – întâlniri directe

Cele două și-au împărțit victoriile în cele 6 întâlniri directe avute până acum. Toate cele 6 partide se încheiau în minimum de seturi. Primele două întâlniri directe, disputate în 2017 și 2019, aveau loc pe hard outdoor. Fiecare dintre cele două se impunea o singură dată. Singura întâlnire directă dintr-un Grand Slam se înregistra anul trecut, la Wimbledon. Acolo Sabalenka se impunea cu 6-4; 6-0.

Cote Pariuri US Open – Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka

Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka - ponturi tenis US Open
Cote pariuri Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka

Bielorusa Sabalenka pornește favorită clară în această partidă. Aceasta este cotată cu 1.08 la victorie de către Superbet, în vreme ce Alexandrova are cota 8.00. Superbet îți poate valida pariul câștigător mai devreme dacă jucatoarea pe care ai pariat pre-live va câștiga un set cu 6-0. De asemenea, la Superbet poți viziona duelul Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka în transmisiune directă.

Pachet de 500 RON Bonus

Superbet te așteaptă cu un pachet de bun-venit de maxim 500 lei. Acesta poate fi obținut în urma primelor 3 depuneri.

Ponturi Tenis Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka – US Open 2024

În ultima vreme pare că dacă Sabalenka va câștiga un meci, o va face în minimum de seturi. Bielorusa nu a pierdut set în ultimele 10 partide și nu cred că va pierde nici acum. În plus, Alexandrova nu se află într-o formă strălucită. În fața Sabalenkai este foarte posibil să nu mai revină în caz că va pierde primul set. Dintre zecile de ponturi US Open Ekaterina Alexandrova vs Aryna Sabalenka oferite de Superbet, eu îl voi alege pe cel conform căruia Sabalenka nu va pierde mai mult de 6 gameuri.

Alexandrova câștigă sub 6.5 gameuri @ 1.8

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite