Venezia vs Torino – Ponturi Pariuri Serie A 30.08.2024

Venezia vs Torino - Ponturi Pariuri Serie A 30.08.2024
Venezia vs Torino (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Venezia vs Torino este cea care va deschide runda a treia din cadrul campionatului italian, aceasta fiind programată să se joace vineri seara, de la ora 19:30, pe “Stadio Pierluigi Penzo”. Putem urmări acest meci de fotbal la TV, fiind televizat de Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Ponturi pariuri Venezia vs Torino

Am analizat confruntarea dintre Venezia vs Torino, iar în continuarea acestui material poți găsi câteva informații care ți-ar putea fi de ajutor. De asemenea, în partea de jos a articolului avem și un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.84 oferită de Unibet, din care te-ai putea inspira. Așadar, vezi despre ce este vorba!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Venezia vs Torino

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, gruparea vizitatoare este favorită la victorie, ceea ce nu surprinde deloc, stând mult mai bine decât adversara sa la mai multe capitole. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.02, în timp ce pentru un succes al formației gazdă avem o cotă de 3.80.

Cote pariuri Venezia vs Torino
Cote pariuri Venezia vs Torino

Venezia caută prima victorie în noul sezon

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care dispune de un lot modest, cu care nu își poate permite să spere la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării în Serie B.

Gruparea gazdă a jucat în sezonul anterior în divizia a doua, acolo unde a terminat pe locul al treilea, ratând promovarea directă, așa că a trebuit să treacă prin emoțiile barajului. A înfruntat-o mai întâi pe Palermo, pe care a învins-o cu 3-1 la general, câștigând apoi la scor minim în finala cu Cremonese.

Cei de la Venezia au început rău în noul sezon, având în vedere faptul că sunt fără victorie după trei partide. Aceștia au pierdut în primul meci, fiind învinși de Brescia cu 3-1 în Cupa Italiei, pierzând apoi cu același scor și în duelul de campionat cu Lazio. În cele din urmă, aceștia au scos o remiză albă în deplasarea de la Fiorentina.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Joronen; Altare, Idzes, Sverko; Candela, Duncan, Nicolussi Caviglia, Zampano; Oristanio, Ellertsson; Gytkjaer

Torino este fără eșec în această stagiune

Din punct de vedere al valorii, este mult peste nivelul adversarei sale, având de asemenea și mult mai multă experiență la nivelul primei divizii, unde joacă de ani buni. Așadar, casele de pariuri au toate motivele să o dea ca favorită, în ciuda faptului că joacă în deplasare.

Torinezii, spre deosebire de adversarii lor, au început mult mai bine în actuala stagiune, ținând cont de faptul că sunt fără înfrângere după cele trei partide disputate până acum. În primul meci oficial al sezonului, aceștia au dat piept cu modesta Cosenza, într-un meci de cupă, câștigând cu 2-0.

Au urmat apoi două partide de campionat, în urma cărora au obținut patru puncte. În prima etapă au remizat cu AC Milan în deplasare, într-un spectaculos 2-2, reușind apoi să treacă de Atalanta, deținătoarea Europa League, câștigând cu 2-1 pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Tameze, Coco, Masina; Lazaro, Ricci, Linetty, Ilic, Sosa; Adams, Zapata

Ce pariem la Venezia vs Torino?

Torino este fără îndoială o echipă net superioară, fiind peste nivelul adversarei sale la multe capitole, iar de asemenea, este și într-o formă mult mai bună, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv. Totuși, Venezia este la primul meci pe teren propriu în acest sezon, iar noi ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus, mai ales că vânează primul succes al sezonului. Așadar, anticipăm un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.84 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.84

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite