Union Berlin vs St Pauli – Ponturi pariuri Bundesliga 30.08.2024

Union Berlin vs St Pauli - Ponturi pariuri Bundesliga 29.08.2024
Union Berlin vs St Pauli – Ponturi pariuri Bundesliga 30.08.2024 – Sursa foto: Facebook

Vineri, 30 august 2024, cu incepere de la ora 21:30, “Stadio An der Alten Forsterei” va gazdui meciul Union Berlin vs St Pauli ce va deschide portile etapei cu numarul 2 din Bundesliga. Meciul va putea fi vazut si la TV pe Digi Sport 3 si Prima Sport 3.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Obtine Union primul succes?

“Die eisermen” au avut o evolutie foarte buna la Mainz in prima etapa, acolo de unde s-au intors cu un rezultat de egalitate, scor 1-1. Un deznodamant echitabil pana la urma avand in vedere ca raportul ocaziilor a fost la egalitate 15-15, ia la cele cadrate pe poarta berlinezii au avut un min avantaj 3 la 4.

Notam si debutul cu dreptul pentru slovenul Laszlo Benes care a debutat cu gol in Bundesliga pentru noua sa echipa. Mijlocasul in varsta de 26 de ani nu este la prima lui experienta in prima liga, acesta bifand aparitii si pentru echipe precum Monchengladbach si Augsburg.

Gruparea din capitala Germaniei nu a impresionat in ceea ce priveste rezultatele pe teren propriu in editia precedenta. Daca aruncam o privire pe cele 17 dueluri oficiale, remarcam faptul ca si-au trecut in cont 7 triumfuri, doua rezultate de egalitate si 8 infrangeri.

  • Echipa probabila: Ronnow; Doekhi, Querfeld, Diogo Leite; Trimmel, Khedira, Benes, Schafer, Gosens; Siebatcheu, Hollerbach

Prezentare cote Betano – Union Berlin vs St Pauli

Union Berlin vs St Pauli - Ponturi pariuri Bundesliga 29.08.2024

Formatia berlineza primeste statut de favorita din partea celor de la Betano care ne ofera o cota excelenta la victoria acestora, 2.02. Avem alternative excelente si la goluri 1.91 la “peste 2.5” si 1.72 pentru a vedea tabela schimbata in Union Berlin vs St Pauli.

Nou-promovata a pierdut ultimele 4 vizite de la Berlin

“Kiezkicker” nu au avut parte de revenirea pe care si-o doreau in prima liga, asta dupa ce au cedat pe teren propriu weekendul trecut in fata celor de la Heidenheim, scor 0-2. Nu au avut o evolutie tocmai dezastruoasa, insa s-a simtit din plin lipsa experientei si a calitatii individuale.

Trupa pregatita de Alexander Blessin nu a impresionat nici in meciul de DFB Pokal, acolo unde in turul 1 au avut nevoie de prelungiri pentru a o elimina pe Hallescher. Ba mai mult au fost la cateva minute de a iesi din competitie, asta daca nu marca Adam Dzwigala in minutul 90+4.

Este prima oara cand se intalnesc cu cei de la Union Berlin in prima liga, insa cele doua au mai luat contact in Zweite Bundesliga, insa si in DFB Pokal, aici unde pe 1 martie 2022, berlinezii i-au invins chiar acasa fara drept de apel, cu scorul de 2-1.

  • Echipa probabila: Vasilj; Wahl, Smith, Mets; Saliakas, Irvine, Wagner, Metcalfe, Ritzka; Eggestein, Guilavogui

Ponturi pariuri Union Berlin vs St Pauli

Union Berlin vs St Pauli. Balanta inclina clar catre victoria lui Union care primeste o cota mai mare decat ma asteptam, avand in vedere ca intalneste o echipa nou-promovata ce a pierdut in prima etapa acasa, iar din punct de vedere valoric este inferioara berlinezilor. Jocul gazdelor nu a aratat deloc rau in prima runda, aspect care m-a si determinat sa merg pe cel putin o repriza castiga de ei.

Gazdele - Castiga oricare repriza @ 1.52

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite