Rybakina vs Ponchet – Ponturi Pariuri US Open

Rybakina vs Ponchet - Ponturi Pariuri US Open
Rybakina vs Ponchet (sursa foto – facebook.com)

Joi, în data de 29 august, nu mai devreme de ora 23:30, este programat să se joace Rybakina vs Ponchet, unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi de la US Open, acesta contând pentru runda a doua.

Ponturi pariuri Rybakina vs Ponchet

Într-o astfel de partidă, în care diferența dintre cele două jucătoare este uriașă, este destul de greu să găsim un pronostic satisfăcător, din punct de vedere al cotei. Totuși, noi am izbutit să găsim o variantă de pariere interesantă, care, ce-i drept, nu are o cotă grozavă, însă își poate face loc lejer pe Biletul Zilei sau pe Cota 2.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Rybakina vs Ponchet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, jucătoarea din Kazakhstan pornește ca mare favorită la accederea în șaisprezecimile de finală de la US Open. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă infimă de 1.03 la victorie, în timp ce pentru un succes al franțuzoaicei oferă o cotă de 13.00.

Cote pariuri Rybakina vs Ponchet
Cote pariuri Rybakina vs Ponchet

Rybakina, mare favorită la calificarea în turul 3

Vorbim de una dintre cele mai serioase și muncitoare jucătoare din circuitul WTA, care se menține de o bună perioadă în zona superioară a clasamentului mondial. Este net superioară adversarei sale, surclasând-o în mod categoric la orice capitol, așa că era și normal ca bookmakerii să o dea ca favorită certă la victorie.

Jucătoarea din Kazakhstan, aflată în prezent pe locul al patrulea al clasamentului WTA, are opt titluri în vitrina personală. Cea mai mare realizare a sa a venit în 2022, când reușea să pună mâna pe titlul de la Wimbledon. De asemenea, aceasta a disputat o finală de Mare Șlem și pe hard, însă nu la US Open, ci în Australia, pierzând cu Sabalenka în 2023.

După eliminarea din semifinale de la Wimbledon, Rybakina a decis să ia o pauză de o lună, revenind în circuit la Cincinnati, acolo unde a pierdut încă din primul joc, fiind eliminată de Leylah Fernandez. La US Open a început însă foarte bine, dând piept cu Destanee Aiava, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi.

Ponchet, în premieră în turul 2 la un Grand Slam

Vorbim de o jucătoare mai în vârstă, care joacă de mai multă vreme în circuitul feminin, însă care nu se poate compara cu adversara sa din punct de vedere al performanțelor, aceasta având realizări extrem de modeste în carieră, motiv pentru care și pornește ca outsideră certă.

Aflată pe un modest loc 143 în clasamentul mondial, jucătoarea din Franța are zece titluri în palmares, însă toate venind în turnee ITF. Aceasta este doar pentru a șasea oară pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam și pentru prima oară la US Open.

Evident, Jessika Ponchet a trebuit să înceapă din calificări, acolo unde a trecut pe rând de Jana Fett, Lucija Ciric Bagaric și Elizabeth Mandlik, cu toate impunându-se în minimum de seturi. Tot în minimum de seturi s-a impus și în duelul cu Saisai Zheng din primul tur al turneului, calificându-se astfel în premieră în runda a doua a unui turneu de Grand Slam.

Ce pariem la Rybakina vs Ponchet?

După cum menționam, Elena Rybakina este o jucătoare mult mai bună, care, chiar dacă este mai tânără, are mult mai multă experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Pornind de la premisa că se va impune lejer, în minimum de seturi, vom miza pe varianta “sub 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.43 oferită de Unibet.

Sub 19,5 game-uri @ Cota 1.43

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite