David Goffin vs Adrian Mannarino – ponturi tenis US Open 29.08.2024

David Goffin vs Adrian Mannarino - ponturi tenis US Open 29.08.2024
Sursa foto: Instagram

David Goffin și Adrian Mannarino promit spectacol, la prima vedere, în meciul pe care îl vor susține în al doilea tur de la US Open. Duelul David Goffin vs Adrian Mannarino va începe pe 29 august și va fi al treilea de pe terenul 13, după două meciuri de dublu. Poate fi văzut în direct la anumite case pariuri online. Multe dintre ele oferă peste 50 pariuri US Open în vederea acestui duel. Învingătorul partidei îl va întâlni în runda a treia pe cel ce se va impune în duelul dintre Korda și Machac.

Goffin vine după 4 turnee disputate în SUA

Cândva aflat în top 10, acum David Goffin ocupă locul 66. Dacă îl va învinge pe Mannarino, belgianul în vârstă de 33 ani ar putea urca 3 poziții. Atenție, Goffin începea luna august de pe locul 100.

După Wimbledon, Grand Slam la care pierdea în primul tur de pe tabloul principal, Goffin participa la 4 turnee care aveau loc în SUA. Atât la Atlanta, cât și la Washington pierdea în runda a doua. Apoi cobora puțin ștacheta, participând la challengerul de la Cary, unde ajungea în semifinale. Urma turneul ATP de la Winston-Salem, unde Goffin ajungea tot în semifinale. Dintre Grand Slamurile din acest an, doar la Roland Garros Goffin mai ajungea în turul secund. Acolo era învins de Alex Zverev.

În prima rundă de la US Open îl elimina pe chilianul Alejandro Tabilo, cap de serie numărul 22. Se impunea în minimum de seturi. Reușea 45 lovituri câștigătoare și comitea 29 erori neforțate.

David Goffin avea 13 apariții la US Open până în acest an. Cea mai bună clasare a sa o reprezintă o optime de finală, performanță atinsă din 2017 până în 2020. În 2021 și 2022, Goffin era eliminat din prima rundă de pe tabloul principal. Anul trecut nu reușea să treacă de primul tur al calificărilor, acolo unde era eliminat de austriacul Dennis Novak.

Formă extrem de slabă pentru Mannarino

În vârstă de 36 ani, francezul Adrian Mannarino se află pe locul 46 în clasamentul ATP. Cu o victorie aici, ar putea urca 5 poziții. Cel mai bun rezultat din cariera francezului se petrecea chiar la începutul acestui an, când se clasa pe locul 17.

Din ultimele 10 partide, Mannarino se impunea în una singură. Este vorba de cea din primul tur de la US Open, când trecea de Borna Coric în minimum de seturi. Francezul reușea doar 10 lovituri câștigătoare și comitea 30 erori neforțate. În rest, pierdea 9 partide, însă trebuie spus că doar în una dintre acestea avea prima șansă la victorie. La Ausralian Open ajungea până în optimi în acest an, în vreme ce la Roland Garros și Wimbledon era eliminat încă din prima rundă. 

Este prezența cu numărul 17 la US Open pentru Mannarino. Cea mai bună performanță o realiza în 5 rânduri, când ajungea în runda a treia. Una dintre aceste dăți era anul trecut. În runda a treia îl întâlnea pe americanul Frances Tiafoe. Câștiga primul set, însă le pierdea pe următoarele trei.

David Goffin vs Adrian Mannarino – întâlniri directe 

Duelul David Goffin vs Adrian Mannarino s-a consemnat de 8 ori până acum. Goffin se impunea în 5 rânduri. Dintre cele 8 intâlniri, două se disputau pe hard outdoor. În finala din 2017 de la Tokyo Goffin se impunea în minimum de seturi. Tot Goffin și tot în minimum de seturi se impunea și în 2019, în optimile de la Cincinnati.

Cote pariuri David Goffin vs Adrian Mannarino

David Goffin vs Adrian Mannarino - ponturi tenis US Open 29.08.2024
Cote pariuri David Goffin vs Adrian Mannarino

Goffin pornește cu prima șansă la câștigarea acestei partide, casa de pariuri Betano acordându-i belgianului cota 1.42 la victorie. De cealaltă parte, un succes al francezului este cotat cu 2.87. La Betano poți urmări meciul în transmisiune directă. De asemenea, poți plasa ponturi US Open pe victoria unui jucător, iar dacă acesta va conduce la seturi cu 2-0, vei câștiga anticipat.

Pentru a viziona meciurile în transmisiune directă la Betano nu trebuie decat să te înregistrezi la această casă de pariuri și să efectuezi o depunere. Betano te așteaptă cu un bonus de înregistrare care poate atinge suma de 500 lei.

100% BONUS la depunere 500 RON

US Open pariuri David Goffin vs Adrian Mannarino

În prima rundă adversarul lui Mannarino comitea 50 erori neforțate, iar asta i-a permis francezului să se impună în minimum de seturi. Jocul lui Mannarino suferea destul de tare, iar dacă va reuși tot atâtea lovituri câștigătoare și acum, cu siguranță Goffin îl va executa. Această victorie modestă vine după nu mai puțin de 10 înfrângeri. Nu mă îndoiesc că Goffin va domina acest joc, astfel că voi cauta ponturi US Open David Goffin vs Adrian Mannarino în favoarea acestei afirmații. 

Goffin (-1.5 seturi handicap) @ 1.72

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite