Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz – ponturi pariuri US Open tur 2

Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz - ponturi pariuri US Open tur 2
Sursa foto: Instagram

În al doilea tur de la US Open polonezul Hubert Hurkacz este așteptat să treacă de australianul Jordan Thompson. Duelul Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz va începe pe 29 august, la ora 18:00. Vei putea alege dintre mai bine de 100 pariuri US Open în vederea acestei partide. Unele case de pariuri licențiate în România prezintă opțiuni de pariu pe care nu le vei găsi în altă parte. Învingătorul de aici îl va înfrunta în runda a treia pe cel care se va impune în duelul dintre Arnaldi și Safiullin.

Victorii impresionante pentru Thompson împotriva jucătorilor de top 10

Deși nu este cap de serie, australianul Jordan Thompson se află pe locul 31 într-un clasament live. Traversează cea mai bună formă a carierei, o victorie în acest meci putându-l urca pe 30.

La Australian Open și Wimbledon ajungea în acest an în runda secundă, pe când la Roland Garros era eliminat în prima rundă. La finalul lunii iulie Thompson izbutea o finală. Se intâmpla la Atlanta, pierzând ultimul act contra japonezului Nishioka. Urma un sfert de finală la Washington și un tur secund la Montreal. Apoi, în turneul de la Cincinnati, Thompson ajungea în al treilea tur. Acolo abandona înaintea disputei cu liderul mondial Jannik Sinner. 

În primul tur la US Open îl învingea în minimum de seturi pe francezul Lestienne, căruia îi lăsa doar 6 gameuri. Australianul reușea 27 lovituri câștigătoare și comitea 14 erori neforțate. La US Open Thompson mai participa de 8 ori. Cea mai mare performanță o izbutea în 2020, când ajungea în optimi. Anul trecut nu apuca să joace prea mult aici. Abandona în primul tur, după primul set, în fața olandezului van de Zandschulp. 

Din ultimele 10 partide cu adversari din top 10, australianul se impunea în 4. Cu alte cuvinte, pierdea 5 partide pe teren, având în vedere că la Cincinnati abandona împotriva lui Sinner. Trei dintre cele patru victorii aveau loc pe hard. Îi învingea acolo pe Tsitsipas și Alexander Zverev de două ori. Victoriile aveau loc în 2023 și 2024.

Rezultate slabe pentru Hurkacz la US Open

Cap de serie numărul 7, Hurkacz se află într-un clasament live pe locul 7. La începutul lunii  august reușea cea mai bună clasare din carieră: locul 6. Polonezul se află în top 20 din luna aprilie a anului 2021.

În prima rundă de la US Open îl învingea în minimum de seturi pe kazahul Skatov. Doar primul set îl câștiga lejer; celelalte două se încheiau la tie-break. Hurkacz reușea în acel meci 50 lovituri câștigătoare și comitea 34 erori neforțate. 

După Grand Slamul de la Wimbledon, în care era eliminat în runda a doua, Hurkacz disputa două turnee pe hard. Este vorba de cele de la Montreal și Cincinnati. În ambele ajungea în sferturi. Dacă la Wimbledon era eliminat în al doilea tur în acest an, să spunem că la Roland Garros ajungea în optimi, unde era eliminat de Dimitrov, pe când la Australian Open disputa un sfert de finală. Acolo îl elimina Medvedev.

La US Open mai participa de 6 ori până acum. Niciodată nu reușea să treacă de turul secund. Asta în condițiile în care, după cum precizam mai sus, polonezul se află în top 20 din 2021. Anul trecut era învins de britanicul Jack Draper.

Cote pariuri Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz 

Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz - ponturi pariuri US Open tur 2
Cote pariuri Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz

Polonezul pornește favorit în această partidă, casa de pariuri Unibet acordându-i cota 1.46 la victorie. Thompson este cotat cu 2.7. Dacă vei plasa un pariu pe acest meci de tenis sau pe oricare altul, iar acesta va fi câștigător, ți se vor adăuga puncte la un concurs cu premii totale de 75.000 lei, oferit de Unibet. Totodată, Unibet îți oferă oportunitatea de a viziona duelul Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz în transmisiune directă.

Creează-ți cont la Unibet și vei putea primi un pariu fără risc în valoare de 300 lei, la care se adaugă 200 rotiri gratuite. Vorbim de rotiri gratuite în adevăratul sens al cuvântului, adică fără condiții de rulaj.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

US Open pariuri Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz 

Sunt multe piste în această analiză care conduc, mai degrabă, către o victorie a lui Thompson. Nu vreau însă să risc chiar atât de tare. În schimb, voi căuta ponturi US Open Jordan Thompson vs Hubert Hurkacz care să îl avantajeze pe australian.

Thompson (+1.5 seturi handicap) @ 1.91

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite