Maribor vs Djurgarden – Ponturi Pariuri Conference League

Maribor vs Djurgarden - Ponturi Pariuri Conference League
Maribor vs Djurgarden (sursa foto – facebook.com)

Maribor vs Djurgarden este unul dintre cele mai echilibrate meciuri din cadrul play-off-ului Conference League, acesta fiind programat să se joace în această seară, de la ora 21:15, urmând să se dispute în Slovenia, pe stadionul “Ljudski vrt”.

Ponturi pariuri Maribor vs Djurgarden

Această partidă este una foarte complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care am decis să evităm pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Ne așteptăm însă să avem parte de spectacol, calificarea fiind în continuare deschisă, motiv pentru care am ales un pronostic bazat pe goluri, într-o cotă foarte bună de 1.72 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Maribor vs Djurgarden

După cum menționam, avem parte de un duel echilibrat, așa cum anticipează și casele de pariuri, cel puțin dacă ne raportăm la cotele oferite de acestea. La Unibet, Djurgarden este ușor favorită, primind cota 2.60 la victorie, în timp ce Maribor are cota 2.72 în cazul unul succes.

Cote pariuri Maribor vs Djurgarden
Cote pariuri Maribor vs Djurgarden

Maribor trebuie să întoarcă scorul din tur

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din Slovenia, poate chiar cea mai importantă, dacă ne raportă la realizările acesteia în ultimii ani. Totuși, este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră, deși joacă pe teren propriu.

Slovenii și-au făcut debutul în cupele europene în acest sezon în Europa League, unde au început din primul tur, pierzând cu Botev Plovdiv. Au ajuns astfel în Conference League, unde au trecut de Universitatea Craiova și Vojvodina, urmând să aibă acum o misiune extrem de grea cu Djurgarden, cu care a pierdut la scor minim în manșa tur a play-off-ului.

Acest meci îi prinde pe cei de la Maribor într-o formă foarte slabă, având în vedere faptul că sunt fără victorie de patru partide. Ultima dată au primit vizita celor de la Olimpija Ljubljana, într-un meci de campionat, disputat pe teren propriu, încheiat 1-1.

Djurgarden are prima șansă la calificare

Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, așa că bookmakerii au motive să o dea ca favorită în acest duel, în ciuda faptului că nu va avea deloc o misiune facilă, urmând totuși să joace în deplasare.

Suedezii sunt aproape de a doua lor calificare în grupele Conference League, unde au jucat în sezonul 2022/2023, când făceau minuni. Aceștia câștigau o grupă cu Gent, Molde și Shamrock Rovers, calificându-se astfel direct în optimile competiției, unde au pierdut cu Lech Poznan.

Anul acesta au început din turul al doilea preliminar, trecând destul de lejer de Progres Niedercorn și Ilves, fiind la un pas să o elimine și pe Maribor. Cei de la Djurgarden au un moral bun înainte de acest duel, venind după două victorii la scor minim, câștigând cu Maribor pe teren propriu, impunându-se de asemenea și în fieful celor de la Sirius, în campionat.

Vedem spectacol la Maribor vs Djurgarden?

După cum menționam, duelul dintre Maribor vs Djurgarden este unul extrem de echilibrat, așa că este destul de greu de anticipat cine se va impune. Într-adevăr, suedezii au un mare plus de valoare, însă slovenii sunt extrem de periculoși pe teren propriu. Noi anticipăm o confruntare pe cinste, în care spectacolul nu va lipsi, iar reușitele vor veni la ambele porți, motiv pentru care vom paria în consecință, la o cotă mai mult decât decentă de 1.72 oferită de cei de la Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.72

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite