Betis vs Kryvbas – Ponturi pariuri Conference League 29.08.2024

Betis vs Kryvbas - Ponturi pariuri Conference League 29.08.2024
Betis vs Kryvbas – Ponturi pariuri Conference League 29.08.2024 – Sursa foto: Facebook

“Estadio Benito Villamarín” va gazdui intalnirea dintre Betis vs Kryvbas din play-off-ul UEFA Conference League. Returul dintre cele doua va avea loc joi, 29 august 2024, cu incepere de la ora 22:00.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Spaniolii aproape calificati dupa succesul din tur!

“Los verdiblancos” putem spune ca s-au descurcat onorabil saptamana trecuta cand au avut de disputat doua deplasari. A fost mai intai vizita din dubla cu Kryvbas pe care si-au adjudecat-o fara prea mari probleme, reusind sa se impuna cu scorul de 0-2.

Un succes care le asigura in proportie extrem de mare prezenta in urmatoarea faza a competitiei. In weekend, baietii lui Manuel Pellegrini au jucat la Alaves, acolo unde au avut o evolutie foarte solida, insa s-au intors doar cu un rezultat de 0-0, ineficienta in fata portii costandu-i in cele din urma cele 3 puncte.

Sunt intr-un regres fata de ultimele 3 sezoane cand au evoluat de fiecare data in grupele UEFA Europa League. Cele mai bune peformante le-au realizat in 2022 si 2023, atunci cand au izbutit sa ajunga pana in saisprezecimile competitiei de unde au fost eliminati de echipe precum Frankfurt si Manchester Utd.

  • Echipa probabila: Silva; Bellerin, Llorente, Natan, Perraud; Cardoso, Altimira; Rodri, Fekir, Ezzalzouli; Avila

Prezentare cote Betano – Betis vs Kryvbas

Betis vs Kryvbas - Ponturi pariuri Conference League 29.08.2024

Spaniolii pornesc ca mari favoriti, avand o cota de doar 1.19 la victorie, in timp ce ucrainenii primesc 14.00. Betano ne ofera o alternativa mult mai buna la goluri, acolo unde primim 2.15 la “peste 3.5”.

Produce Kryvbas surpriza?

Pentru trupa pregatita de Yuriy Vernydub faptul ca au facut contact pentru prima oara cu competiitile europene reprezinta o performanta notabila pentru acest club ce a fost infiintat in 2020. Micul club din Ucraina si-a inceput aventura din acest sezon in Europa League, acolo unde au fost eliminati de catre cehii de la Plzen.

Se pare ca nici norocul nu a fost de partea lor, avand in vedere ca aici in Conference League au dat peste o formatie net superioara din toate punctele de vedere, lucru pe care l-am putut remarca in prima mansa, cand nu au reusit sa cadreze nici macar un sut pe spatiul portii.

Dupa acest esec, pentru oaspeti de astazi a urmat intalnirea de acasa cu cei de la Inhulets in compania carora au facut doar un rezultat de 1-1, desi au dominat partida de o maniera categorica, avand nu mai putin de 22 de ocazii de gol din care 10 finalizate pe poarta.

  • Echipa probabila: Klishchuk; Bandeira, Romanchuk, Stetskov, Dibango; Bizimana, Lunyov, Vakulko; Kuzyk, Kozhushko, Sosah

Pariul nostru – Betis vs Kryvbas

Toate drumurile ne conduc catre o victorie clara a lui Betis care este favorita din toate punctele de vedere, si avand in vedere serioztitatea echipelor spaniole in cupele europene nu cred ca se vor lasa pe baza rezultatului favorabil din prima mansa si vor trata foarte serios si duelul de la Sevilla aici unde ma astept sa castige destul de clar in fata lui Kryvbas.

1& Peste 2.5 goluri @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite