Olimpija Ljubljana vs Rijeka – Ponturi pariuri Conference League

Olimpija Ljubljana vs Rijeka - Ponturi pariuri Conference League
Olimpija Ljubljana vs Rijeka – Ponturi pariuri Conference League – Sursa foto: Facebook

Joi, 29 august 2024, incepand cu ora 20:00, “Stadion Stozice” va gazdui returul dintre Olimpija Ljubljana si Rijeka din play-off-ul UEFA Europa Conference League.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Slovenii au remizat in ultimele 3 meciuri

Trupa pregatita de Victor Sacnhez se pare ca s-a “abonat” la egaluri in perioada recedenta, asta dupa remiza de 1-1 de la Maribor din weekend, a fost a treia la rand pentru “zeleno beli” care se prezinta intr-o forma pozitiva inaintea acestei partide decisive.

Formatia din Slovenia s-a dovedit a fi extrem de eficienta in prima mansa de la Rijeka, acolo unde croatii au avut initiativa, insa au izbutit sa se intoarca de acolo cu un 1-1, asta dupa ce au marcat la singurul sut cadrat de catre brazilianul Pedro Schwaizer care a transformat un penalty in minutul 76.

Evolutiile de acasa le dau cu siguranta mari sperante ca pot obtine revenirea in grupele UEFA Conference League. Sunt neinvinsi in cele 5 jocuri in care au bifat 4 triumfuri pana acum, printre care doua si in parcursul european pana acum obtinute contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol si Polissya Zytomyr.

Prezentare cote Betano – Olimpija Ljubljana vs Rijeka

Olimpija Ljubljana vs Rijeka - Ponturi pariuri Conference League

Cei de la Betano nu vad o favorita in acest duel in care cele doua formatii primesc aceeasi cota la victorie, 2.70. Un rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute ne-ar asigura un profit de 2.95 ori mai mare.

Rijeka vine cu un moral pozitiv in Slovenia!

Echipa croata se poate declara dezamagita dupa rezultatul inregistrat joia trecuta, atunci cand au avut nu mai putin de 8 suturi cadrate pe poarta slovenilor. Un rezultat care i-ar putea costa calificarea pe baietii antrenati de catre muntenegreanul Radomir Dalovic.

Dupa acest rezultat mai putin bun, oaspetii de astazi s-au dus la Osijek in weekend, acolo unde au fost mult mai eficienti si-au castigat cu scorul de 0-2. In urma acestui succes au ajuns la 10 puncte in prima liga croatia, si au un golaveraj excelent de 10 goluri marcate si niciunul primit dupa primele 4 runde.

Gratie ultimului rezultat, moralul lor pentru meciul de azi este unul potrivit si cu siguranta vor sa se revanseze fata de fanii dupa ce anul trecut au ratat calificarea in grupele acestei competitii dupa ce au fost eliminati tot in play-off de catre francezii de la Lille.

Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana vs Rijeka

Avem premisele unui duel foarte echilibrat in care micile detalii vor face diferenta in ceea ce priveste calificarea mai departe. In prima mansa, Rijeka a fost ceva mai incisiva insa acest lucru nu s-a simstit si pe tabela. Nu cred ca niciuna dintre cele doua tabere se va arunca in atac astazi, de aceea cred ca un rezultat de egalitate la pauza sau finalul meciului de azi are sanse foarte bune de reusita aici.

Pauza sau Final X @ 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite