Biletul zilei Superbet – 4 evenimente din fotbal – 27.08.2024

Biletul zilei Superbet - 4 evenimente din fotbal - 27.08.2024
Biletul zilei Superbet – 4 evenimente din fotbal – 27.08.2024

Biletul zilei Superbet este de fapt format din partide care se desfășoară pe două zile. Avem patru evenimente pe bilet, două meciuri de azi și două de mâine, cu care am reușit să formăm o cotă de 3.31. Am pariat simplu, așa că avem încredere că și acest bilet ne poate aduce profit.

MeciData/OraCotaPronostic
Galatasaray – Young Boys27 august, ora 22:001.30Peste 1,5 goluri & peste 7,5 cornere
Vallecano – Barcelona27 august, ora 22:301.40X2 în prima repriză & X2 în repriza a doua
Steaua Roșie – Bodo/Glimt28 august, ora 22:001.40Peste 1,5 goluri & peste 6,5 cornere
Atletico Madrid – Espanyol28 august, ora 22:301.30Gazdele câștigă
Tabel Biletul Zilei Superbet 27.08.2924

În ultima perioadă am avut succes cu Biletul Zilei sau Cota 2, așa că nu puteam să nu ne încercăm din nou norocul și în această săptămână. Într-adevăr, nu avem o gamă bogată de meciuri, însă avem câteva confruntări interesante în La Liga și Champions League din care putem scoate profit.

După cum menționam, am inclus patru pronosticuri pe Biletul Zilei Superbet, toate recomandările venind de la această agenție de pariuri online. Dacă vrei să pariezi și tu aici, află că o poți face cu un bonus foarte atractiv, care ajunge până la 500 RON. Îl poți revendica accesând bannerul de mai jos.

Pachet de 500 RON Bonus

Biletul Zilei Superbet 27.08.2024

Biletul Zilei Superbet este unul simplu, pe care țintim un profit micuț, dar sigur. Evident, nu există nimic sigur în pariuri, însă încercăm să fim cât mai prudenți. Am ales patru pronosticuri, toate cu cote cuprinse între 1.30 și 1.40, astfel că am reușit să alcătuim o cotă totală de 3.31. Vezi în continuarea acestui material o scurta analiză a fiecărui pariul ales de noi pentru Biletul Zilei.

Biletul Zilei Superbet format din 4 evenimente

După cum menționam, avem câte două partide din două zile diferite. Pe 27 august avem Galatasaray vs Young Boys și Rayo Vallecano vs Barcelona, iar în mod normal nu ar trebui să existe surprize.

Campioana Turciei a avut probleme în deplasarea din Elveția, acolo unde a pierdut cu 3-2, însă, cu toate acestea, rămâne în continuare cu șanse bune la calificare. Ne așteptăm să dea totul pentru a scoate victoria, așa că ar trebui ca spectacolul să atingă cote înalte, astfel că, pornind de la premisa că va ataca în valuri, mizăm pe faptul că golurile și cornerele vor veni în număr cât mai mare.

În cel de-al doilea meci de pe Biletul Zilei Superbet am mers la siguranță maximă. Ne așteptăm ca Barcelona să nu întâmpine probleme în fieful modestei Rayo Vallecano, formație care, ce-i drept, a început bine în actuala stagiune. Totuși, catalanii vin după două victorii cu adversari complicați, așa că nu ar trebui să aibă probleme în acest duel.

Pe bilet avem și două meciuri din 28 august 2024. Ne bazăm pe faptul că Atletico Madrid își va confirma statutul de favorită în duelul de pe teren propriu cu modesta Espanyol, iar la duelul dintre Steaua Roșie Belgrad și Young Boys vom avea parte de spectacol, de aceea am ales un Super Pariu bazat pe goluri și cornere.

Cota 3.31 pe Biletul Zilei Superbet

După cum am precizat și în tabelul de mai sus, dar după cum puteți observa în imaginea de mai jos, Biletul Zilei Superbet are o cotă totala de 3.31 și este format din patru evenimente. În mod normal, ar trebui să ne bucurăm de un câștig fără prea multe emoții, în condițiile în care am pariat simplu, însă cu toate acestea, vă recomandăm să pariați responsabil și să mizați doar sume pe care le puteți pierde. De asemenea, dacă doriți mai multe ponturi fotbal azi vă puteți inspira din recomandările de pe site-ul nostru.

biletul zilei superbet
Biletul Zilei Superbet
PARIAZĂ PE BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite