Julia Grabher vs Gabriela Ruse – ponturi US Open zi 2

Julia Grabher vs Gabriela Ruse - ponturi US Open zi 2
Sursa foto: Instagram

Cea mai ușoară adversară pentru o româncă în primul tur de la US Open este Julia Grabher. Aceasta va fi adversara Gabrielei Ruse, iar meciul foarte probabil îl vom vedea pe multe bilete pariuri. Partida va începe în noaptea de 26 spre 27 august, fiind a patra de pe terenul 14. Învingătoarea duelului Julia Grabher vs Gabriela Ruse o va întâlni în runda a doua pe cea care se va impune în partida dintre Bassols Ribera și Krejcikova, cap de serie numărul 8.

Cote pariuri Julia Grabher vs Gabriela Ruse 

Rar am intâlnit o partidă la un turneu de Grand Slam în care o jucătoare care nu e cap de serie să pornească favorită certă. Mai ales dacă este vorba de una venită din calificări. Se întâmplă cu Ruse, căreia casa de pariuri Superbet îi oferă cota 1.07 la victorie. De partea cealaltă, Grabher este cotată cu 9.00. 

Cote pariuri Julia Grabher vs Gabriela Ruse

La Superbet vei putea câștiga înainte ca meciul să se termine în cazul în care jucătoarea pe care ai mizat câștigă vreun set cu 6-0. Totodată, la Superbet poți plasa pariuri Gabriela Ruse vs Julia Grabher în timp ce vezi meciul în transmisiune directă pe platformă.

Înregistrează-te la Superbet pentru a vedea toate meciurile de pe tablourile US Open în transmisiune directă. De asemenea, în urma înregistrării la Superbet poți obține un bonus total de 500 lei pentru primele tale 3 depuneri.

Pachet de 500 RON Bonus

În niciun turneu din 2024 Grabher nu trecea de primul tur

În vârstă de 28 ani, Julia Grabher reușea cea mai bună clasare din carieră vara anului trecut, când ocupa locul 54. Acum se află însă în afară top 1000. Cum a ajuns atunci Grabher direct pe tabloul principal de la US Open, poate te întrebi. Datorită clasamentului protejat. Regulamentul spune că, în cazul în care a lipsit mai mult de 6 luni din circuit, un jucător poate apela la clasamentul protejat pentru un anumit număr de turnee. În acest caz se ia în calcul locul ocupat înaintea absenței.

Din august 2023 până în luna martie a acestui an, Grabher a lipsit din circuit din cauza unei accidentări grave la braț. În acest an a jucat la turnee challenger, ITF, dar și la Jocurile Olimpice. Mereu pierdea în primul tur. La US Open Grabher are 3 participări și o singură victorie. Niciodată nu apărea însă pe tabloul principal al competiției. 

Al doilea Grand Slam din 2024 în care Ruse se califică pe tabloul principal

Ruse se află pe 115 în clasamentul WTA și poate sări 10 locuri cu o victorie aici. Cea mai bună clasare a româncei în vârstă de 26 ani este locul 51, venit în primăvara anului 2022.

Ruse trecea lejer de primele două tururi de calificare, unde învingea o croată și o chinezoaică. Întâmpina dificultăți în al treilea tur de calificare, când Alexandra Eala se impunea în primul set cu 6-3. Ruse le câștiga însă pe următoarele cu 6-1; 6-4. Este al doilea turneu consecutiv de Grand Slam la care Ruse se califică pe tabloul principal. La Wimbledon dădea însă peste Rybakina în prima rundă. Kazaha se impunea cu 6-3; 6-1.

La Roland Garros Ruse pierdea în al treilea tur preliminar contra Sarei Errani,  favorită principală a calificărilor. Pierdea însă greu, în dublu tie-break. La Australian Open românca nu a participat. Să nu uităm ca românca ajungea în semifinale la Roland Garros, în proba de dublu.

Este a șasea oară când Gabriela Ruse participă pe tabloul de simplu la US Open și a treia oară când reușește să treacă de calificări. Anul trecut trecea de cele trei tururi de calificare. Era învinsă de Karolina Pliskova în prima rundă de pe tabloul principal. 

US Open ponturi Julia Grabher vs Gabriela Ruse 

În 2024 Grabher participa doar la turnee pe zgură, însă nici pe hard nu cred că va da randament. De altfel, bilanțul ei all-time pe hard este de 13 victorii și 25 infrângeri. Ca o comparație, să spunem că Ruse are 8 victorii din ultimele 10 partide pe această suprafață. Dintre aceste ponturi US Open Julia Grabher vs Gabriela Ruse, cel mai sigur cu o cotă relativ mare mi se pare acela că vor fi sub 19.5 gameuri în partidă. 

Sub 19.5 gameuri @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite