Biletul Zilei Superbet 26 august – începem săptămâna cu o cotă 4

biletul-zilei-din-fotbal-azi
biletul-zilei-din-fotbal-azi

Biletul Zilei Superbet 26 august ne aduce în prim plan o cotă la pariuri de peste 4.00, din partea staff-ului Xbets. Oferta nu este una foarte stufoasă, însă au fost găsit 4 din cele mai tari meciuri azi, ce și-au făcut loc pe Biletul Zilei, care ne poate aduce tuturor 4x suma mizată!

Fără alte introduceri, vă prezentăm mai jos cele 4 alegeri, pe care le vom argumenta pe scurt. De asemenea, în acest articol vei regăsi și un BONUS în valoare de 500 RON, pe care îl poți încasa înainte de a plasa Biletul Zilei Superbet 26 august.

Biletul Zilei Superbet 26 august

MeciCotăPronostic
UTA Arad vs Farul Constanța1.40Farul marchează și are minim 2 cornere
Villarreal vs Celta Vigo1.65peste 2.5 goluri
Olympiakos vs Atena K.1.381 & 2-5 goluri
Gloria Buzău vs U Cluj1.30U Cluj marchează și are minim 2 cornere

După cum spuneam, biletul a fost plasat la una din cele mai populare case de pariuri online din România – Superbet – acolo unde toți clienții noi au ocazia de a încasa un pachet de bun venit în valoare de 500 RON.

VREAU ȘI EU BONUSUL DE 500 RON!

  1. Dacă vrei și tu să te bucuri de bonusul în valoare de 500 RON, atunci trebuie să DESCHIZI UN CONT NOU pe platforma online a celor de la Superbet
  2. Finalizează procesul de verificare KYC
  3. Urmează instrucțiunile și încasează dublul primei sume depuse în noul cont!
Pachet de 500 RON Bonus

Ce mizăm la început de săptămână?

Două dintre cele patru partide selectate, provin din Superliga. De la ora 19:00, Universitatea Cluj se deplasează pe terenul noii promovate Gloria Buăzu. Fără eșec în campionat, ardelenii țintesc evident victoria pe terenul ultimei clasate. Forma de moment este partea oaspeților, la fel și experiența și valoarea. ”Șepcile roșii” mizează foarte mult pe jucători cu experiență, care în mod normal ar trebui să producă fotbal pe terenul celor de la Gloria Buzău.

  • Echipă probabilă Gloria Buzău: Railean – Diego, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu – Canadjija – Teșcan, Benzar, Akhmatov, Dumitru – Budescu
  • Echipă probabilă Universitatea Cluj: Gertmonas – Chipciu, Cristea, Masoero, Boboc – Simion, Codrea – Thiam, Nistor, Bic – Blănuță

Apoi, de la ora 22:00, Farul Constanța evoluează în fieful celor de la UTA Arad. Trupa lui Gheorghe Hagi arată din ce în ce mai bine, iar succesul din ultima rundă a ridicat moralul jucătorilor. De partea cealaltă, UTA continuă să dezamăgească, venind după o remiză acasă cu Oțelul Galați și o înfrângere pe terenul celor de la FC Botoșani.

Ofensiva alb-albaștrilor arată foarte bine, cu Rivaldinho și Iancu asigurându-și deja locul în primul 11.

  • Echipă probabilă UTA Arad: Popa – Rapa, Conte, Benga, Trif – Cimpanu, Van Durmen, Pedro, Johana – Fabry, Ezekiel
  • Echipă probabilă Farul Constanța: Buzbuchi – Ganea, Gustavo, Bălașa, Popescu – Grameni, Nedelcu, Vină – Grigoryan, Rivaldinho, Iancu
Biletul Zilei Superbet 26 august

De la ora 20:30, Olympiakos încearcă să îndeplinească o formalitate, în fața unui adversar modest. Gazdele au o cotă de 1.09 pentru a se impune, astfel că putem vedea diferența categorică în meciul din prima ligă elenă. Oly a debutat în noua stagiune cu o victorie categorică la Volos (scor 2-0), în timp ce Atena K. a scos doar un punct la Levadiakos, după o remiză albă. Pe teren propriu, este puțin probabil ca Olympiakos să clacheze.

Seara, așteptăm spectacol pe La Ceramica, în duelul celor de la Villarreal cu Celta Vigo. Gazdele au marcat de 4 ori în primele 2 etape și au încasat 3 goluri, în timp ce oaspeții au un golaveraj de 5-3. De asemenea, Vigo traversează un moment foarte bun, după ce le-a învins pe Alaves și Valencia pe teren propriu. În ultimele 3 întâlniri directe dintre cele două au fost marcate nu mai puțin de 14 goluri!

Ce părere ai despre Biletul Zilei Superbet 26 august? Vei paria această cota de 4.14?

Încasează 500 RON și pariază Biletul Zilei Superbet

Vreau să încasez și eu 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite