Real Madrid vs Valladolid – Ponturi Pariuri La Liga

Real Madrid vs Valladolid - Ponturi Pariuri La Liga
Real Madrid vs Valladolid (sursa foto – facebook.com)

Real Madrid vs Valladolid este cel mai dezechilibrat meci din cadrul etapei a doua de La Liga, acesta fiind programat să se joace duminică seara, de la ora 18:00, urmând să se desfășoare pe “Estadio Santiago Bernabéu”. Vom vedea acest duel de fotbal la tv pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Cote pariuri Real Madrid vs Valladolid

Cote pariuri Real Madrid vs Valladolid
Cote pariuri Real Madrid vs Valladolid

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor, mai ales în cele disputate pe teren propriu, Real Madrid este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, aceasta primind o cotă de 1.16 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al celor de la Real Valladolid avem o cotă “bombă” de 17.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Real Madrid, fără Jude Bellingham

Nu are nevoie de cuvinte de introducere, fiind una dintre cele mai mari echipe ale lumii, dacă nu chiar cea mai mare, cel puțin dacă ne raportăm la parcursul din sezonul anterior. Așadar, bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Gruparea “blanco” a defilat în ultima ediție de campionat, câștigând titlul fără probleme, terminând la nu mai puțin de zece puncte de locul secund, ocupat de Barcelona. De asemenea, aceasta a triumfat și în Champions League, cucerind titlul pentru a 15-a oară, învingând-o pe Borussia Dortmund în finală.

Echipa pregătită de Carlo Ancelotti nu a început grozav în noua ediție de campionat, având în vedere faptul că în prima etapă nu a obținut decât un singur punct în fieful celor de la Mallorca. Madrilenii vor fi nevoiți să se descurce fără Jude Bellingham în acest duel, englezul fiind indisponibil din cauza unei accidentări.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, F Garcia; Valverde, Tchouameni, Modric; Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Valladolid visează la o surpriză de proporții

Este cu siguranță una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de La Liga, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării în Segunda Division.

Cei de la Real Valladolid se tem de revenirea în eșalonul secund, pentru că acolo au jucat chiar în sezonul precedent, unde au avut un parcurs foarte bun. Aceștia au terminat pe locul al doilea al clasamentului, astfel că au evitat emoțiile barajului și au revenit în La Liga după doar un sezon.

“Alb-violeții” au debutat în noua ediție a campionatului spaniol cu un succes, în primul joc primind vizita celor de la Espanyol, cu care au reușit să se impună la scor minim, grație golului marcat de Raul Moro în minutul 22. Așadar, au un moral bun înainte de acest duel, însă rămâne de văzut dacă vor putea produce surpriza pe “Santiago Bernabeu”.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Hein; Perez, Sanchez, Boyomo, Rosa; Ndiaye, Perez, Comert, Amallah, Moro; Sylla

Ponturi pariuri Real Madrid vs Valladolid

Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă, Real Madrid fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Jucând și pe teren propriu, cu siguranță va încerca să dea replica după rezultatul modest din prima etapă, așa că ne așteptăm să joace la capacitate maximă și să obțină victoria în mod categoric. Așadar, la Real Madrid vs Valladolid noi recomandăm un pariu pe varianta “1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1.53 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.53

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite