Biletul Zilei Superbet 24 august – pariem pe cotă 4.00

Biletul Zilei Superbet 24 august – pariem pe cotă 4.00/ sursă foto Facebook.com

Biletul Zilei Superbet 24 august a sosit și arată chiar foarte bine. Staff-ul Xbets a optat pentru 4 dueluri din campionate diferite, deoarece oferta de meciuri azi este una bogată. Mizăm așadar pe Superliga României, pe Premier League, Serie A și primul eșalon fotbalistic din Danemarca.

Biletul Zilei Superbet 24 august

MeciCotăPronostic
Dinamo vs Universitatea Craiova1.42ambele echipe marcheaza SAU peste 2.5 goluri
Tottenham vs Everton1.40Tottenham câștigă
Inter Milano vs Lecce1.36Inter Milano marchează minim 2 goluri
Midtjylland vs Sonderjyske1.42peste 8.5 cornere

Am ales să mizăm la una din cele mai populare case de pariuri online din România – Superbet – acolo unde toți clienții noi se pot bucura de un pachet de bun venit excelent, în valoare de 500 RON!

CUM ÎNCASEZ 500 RON?

  1. Primul pas pentru a te putea bucura de pachetul de bun venit, este să DESCHIZI UN CONT NOU pe platforma online a celor de la Superbet
  2. După ce te-ai înregistrat, finalizează procesul de verificare KYC
  3. Urmează apoi instrucțiunile, iar după alimentarea contului te vei putea bucura de un bonus de bun venit ce poate ajunge până la 500 RON!
Pachet de 500 RON Bonus

Care sunt cele 4 alegeri pe Biletul Zilei Superbet 24 august?

După cum spuneam, echipa noastră a ales să meargă pe 4 evenimente diferite, ce vor începe la ora 17.00. Ultimul meci programat este cel din Superliga României – Dinamo Bucuresti vs Universitatea Craiova, la ora 22.00. În cele ce urmează vom vorbi pe scurt despre alegerile noastre:

  • Dinamo București și Universitatea Craiova sunt formațiile cele mai prolifice în ofensivă, în sezonul 2024/2025 de Superliga. Gazdele au marcat de 14 ori până în momentul de față, în timp ce oaspeții au 13 goluri. La aceste cifre au contribuit și golgheterii campionatului, Selmani (4 goluri) respectiv Alexandru Mitriță (5 goluri). Aceștia vor conduce ofensivele în derby-ul etapei din Superliga. În ultimele 5 înfruntări directe între Dinamo și liderul clasamentului s-au marcat nu mai puțin de 16 goluri!
  • Continuăm cu un meci din Premier League, în care microbiștii din România așteaptă să îl vadă în acțiune pe Radu Drăgușin. Tottenham o găzduiește pe Everton, o formație ce traversează probleme financiare și sportive. Echipa a încasat 3 goluri în runda inaugurală de Premier League, așadar moralul jucătorilor este la pământ. De partea cealaltă, Spurs încearcă să treacă peste remiza cu Leicester și să bifeze victoria în fața propriilor suporteri. Solanke din câte se pare este o accidentare de ultimă oră, însă Postecoglou îi are la dispoziție pe Richarlison, Werner, Son și Kulusevski.
Biletul Zilei Superbet 24 august
  • De la ora 21:45, Inter Milano primește vizita celor de la Lecce, o formație pe care a învins-o în ultimele 4 dueluri directe. Sezonul precedent, campioana Italiei câștiga cu scorul de 2-0 acasă și 4-0 în deplasare. În prima rundă, Lautaro Martinez & co. au terminat la egalitate în fieful celor de la Genoa, în timp ce Lecce a încasat nu mai puțin de 4 goluri acasă – cu Atalanta. Este o diferență clară între cele două formații, iar Inter are avantajul terenului propriu, al valorii și al experienței
  • Nu în ultimul rând, mizăm pe minim 9 cornere în duelul Midtjylland vs Sonderjyske. Fotbalul danez este unul spectaculos, cu multe răsturnări de situație. Cele două formații cel mai probabil vor ataca din primul minut și își vor împărți perioadele de dominare. Ne așteptăm ca fazele ofensive ale celor de la Midtjylland și Sonderjyske să producă multe lovituri de la colțul terenului, specifice fotbalului scandinav
Încasează 500 RON și pariază Biletul Zilei Superbet

Ce părere ai despre Biletul Zilei Superbet 24 august?

Vreau să încasez 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite