Almere vs PSV Eindhoven – Bet Builder in cota 2

Almere vs PSV Eindhoven - Bet Builder in cota 2
Almere vs PSV Eindhoven – Bet Builder in cota 2 (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Almere vs PSV Eindhoven este una ce contează pentru runda a treia din cadrul campionatului olandez, aceasta având fluierul de start programat în această seară, la ora 21:00, urmând să se dispute pe “Yanmar Stadion”.

Cote pariuri Almere vs PSV Eindhoven

Cote pariuri Almere vs PSV Eindhoven
Cote pariuri Almere vs PSV Eindhoven

Așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor de campionat, cei de la PSV Eindhoven pornesc ca mari favoriți la casele de pariuri. De exemplu, în această înfruntare primesc o cotă de 1.18 la Betano, în timp ce pentru un succes al celor de la Almere avem o cotă de 16.00.

100% BONUS la depunere 500 RON

PSV Eindhoven este mare favorită la victorie

PSV Eindhoven este cea mai puternică echipă din cadrul campionatului olandez, dacă ne raportăm atât la valoarea lotului de care dispune, dar și la parcursul excepțional din stagiunea anterioară, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au decis să o dea ca mare favorită în această înfruntare, în ciuda faptului că joacă în deplasare.

Campioana din Eredivisie a început cu stângul în acest sezon, pierzând duelul din Supercupa Olandei cu Feyenoord, fiind învinsă la loviturile de departajare, după 4-4 în timp regulamentar. Au urmat însă apoi două victorii categorice în campionat, impunându-se cu 5-1 în duelul de pe teren propriu cu Waalwijk, dar și cu 1-3 în fieful celor de la Heracles.

De partea cealaltă, Almere City, una dintre cele mai slabe echipe din Eredivisie, a început cum nu se putea mari rău în actuala stagiune, cu două înfrângeri. În prima rundă de campionat, aceasta a pierdut la scor minim în disputa de pe teren propriu cu AZ Alkmaar, urmând apoi un eșec la scor de neprezentare în fieful celor de la Fortuna Sittard.

Cele două s-au înfruntat și în sezonul precedent de două ori, PSV Eindhoven impunându-se de fiecare dată, câștigând cu 0-4 în deplasare și cu 2-0 acasă, așa că avem toate motivele să credem că va scoate lejer cele trei puncte și din această confruntare.

ECHIPA PROBABILĂ ALMERE: Bakker; Akunjobi, Jacobs, Floranus, Zagaritis; Resink, Balboa, Hansen, Nalic, Van de Kamp; Robinet

ECHIPA PROBABILĂ PSV: Benitez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegard; Dams, Veerman; Lozano, Tillman, Lang; De Jong

Ce pariem la Almere vs PSV Eindhoven?

Almere vs PSV Eindhoven este unul dintre cele mai dezechilbrate meciuri de azi, în care campioana Olandei este mare favorită. Între cele două formații este totuși o diferență uriașă de valoare, dar și de experiență, iar în mod normal, gruparea vizitatoare ar trebui să se impună în manieră categorică, de aceea mizăm pe varianta “2 pauză / 2 final”.

De asemenea, bazându-ne în mod special pe forța ofensivă a celor de la PSV Eindhoven, ne așteptăm să avem parte de un duel cu multe faze de poartă, motiv pentru care vom include pe acest bilet Bet Builder și un pariu pe cornere. Așadar, am obținut o cotă 2 extrem de interesantă, în care avem mare încredere.

Almere vs PSV Eindhoven - Bet Builder in cota 2
Almere vs PSV Eindhoven – Bet Builder in cota 2
ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite