St Pauli vs Heidenheim – Ponturi pariuri Bundesliga

St Pauli vs Heidenheim - Ponturi pariuri Bundesliga
St Pauli vs Heidenheim – Ponturi pariuri Bundesliga – Sursa foto: Facebook

Ultima confruntare din prima etapa a Bundesligii se va da intre St. Pauli vs Heidenheim, duel ce va avea loc duminica, 25 august 2024, de la ora 18:30, pe “Mllerntor-Stadion”. Meciul va putea fi vazut si la TV pe Prima Sport 1.

Prezentare cote Betano – St Pauli vs Heidenheim

St Pauli vs Heidenheim - Ponturi pariuri Bundesliga

In mod surprinzator, nou-promovata este cotata cu prima sansa de catre agentiile de pariuri online care le acorda 2.12 la un eventual triumf, in timp ce o victorie de oaspeti ne asigura un profit de 3.55 ori mai mare.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

St Pauli revine in Bundesliga dupa 13 ani!

“Kiezkicker” vine dupa 13 sezoane petrecute in Zweite, acolo unde au reusit sa castige campionatul cu un total de 69 de puncte. La aceasta cifra au contribuit mai ales evolutiile de pe propria arena, aici unde au bifat 11 victorii, 5 egaluri si doar un singur esec.

Dupa 2 ani petrecuti sub comanda lui Fabian Hürzeler care a plecat intre timp la Brighton, conducerea a fost nevoita sa se orienteze catre Alexander Blessin care le-a mai condus in trecut pe Royale Union cu care a si cucerit Cupa Belgiei, Genoa sau Oostende.

Debutul lui oficial a fost unul de bun augur, echipa sa reusind sa se califice in turul 2 din DFB Pokal, dupa un duel cu Hallescher pe care au izbutit sa ii egaleze la 2 in minutul 94, ca mai apoi sa dea lovitura de gratie in extra time prin Lars Ritzka.

  • Echipa probabila: Vasilj; Wahl, Smith, Mets; Stevens, Wagner, Irvine, Metcalfe, Treu; Eggestein, Guilavogui

Heidenheim debut pozitiv de sezon

Formatia antrenata de Frank Schmidt s-a deplasat in urma cu 3 zile in Suedia, acolo unde au debutat in play-off-ul Europa League, contra suedezilor, pe care au izbutit sa ii si invinga, cu 1-2 la primul lor meci pe plan european din istoria de 178 de ani a clubului.

Lucrurile au mers foarte bine pentru si in partida din Cupa Germnaiei, atunci cand s-au impus fara probleme in duelul cu Villingen de care au trecut scor 0-4. Nou-venitul Maximilian Breunig a avut o evolutie perfecta care i-a adus si un hat-trick in cont.

Asadar, atmosfera este una pozitiva pentru oaspeti inaintea debutului in noua editie de Bundesliga. In primul lor sezon petrecut in prima liga dupa cum am putut vedea s-au descurcat excelent, terminand pe pozitia a opta care le-a adus si aceasta prezenta europeana.

  • Echipa probabila: Muller; Traore, Mainka, Gimber, Fohrenbach; Beck, Maloney, Wanner, Thomalla; Pieringer, Breunig

Ponturi pariuri St Pauli vs Heidenheim

Personal am sa merg pe mana lui Heidenheim care un cu totul alt statut, iar inceputul foarte bun de sezon si evolutiile din meciurile amicale ma fac sa cred ca vor pleca cu cel putin un punct din aceasta deplasare. St Pauli va arata si ea cu cu siguranta multa dorinta insa aleg sa merg pe instinct si sa merg pe merg pe formatia vizitatoare.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite