Marseille vs Reims – Ponturi pariuri Ligue 1

Marseille vs Reims - Ponturi pariuri Ligue 1
Marseille vs Reims – Ponturi pariuri Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Duelul ce va inchide portile rundei a doua din Ligue 1, se va consuma pe “Stade Velodrome” si le va avea in prim-plan pe Marseille vs Reims. Partida va avea loc duminica, 25 august 2024, cu incepere de la ora 21:45.

Prezentare cote Betano – Marseille vs Reims

Marseille vs Reims - Ponturi pariuri Ligue 1

Olympique este vazuta ca mare favorita de catre operatorul online Betano care le acorda 1.53 la un eventual triumf. Pentru a beneficia de cote mai mari, trebuie sa apelam la goluri, acolo unde avem 1.62 la “peste 2.5 goluri” si 1.70 la “GG”.

Marseille porneste ca mare favorita!

Roberto De Zerbi si-a inceput mandatul la noua sa echipa cum nu se poate mai bine, adica cu un un succes de o maniera categorica obtinut pe terenul ocupantei locului 3 in stagiunea anterioara de Ligue 1, Brest, pe care au invins-o cu un categoric 1-5.

Doar 3 minute i-a luat lui Mason Greenwood pentru a debuta cu gol pentru noua sa echipa. Englezul ba chiar mai mult a izbutit dubla dupa penalty-ul transformat in minutul 31. Remarcam si evolutia excelenta a lui Luis Henrique care de asemenea a marcat de doua ori si cea a lui Amine Harit care a oferit doua pase deicisive.

Cu aceasta evolutie excelenta, “les phoceens” se inscrie ca fiind una dintre marile favorite la obtinerea unui loc de UEFA Champions League la sfarsitul acestui sezon. In mod evident, victoria din prima etapa i-a situatia pe prima pozitie a clasamentului din Franta.

  • Echipa probabila: Rulli; Lirola, Balerdi, Brassier, Murillo; Hojbjerg, Merlin; Greenwood, Harit, Henrique; Wahi

Reims fara succes din 2019 pe “Velodrome”!

Atmosfera nu este la fel de pozitiva in tabara lui Stade care a iesit invinsa de pe teren weekendul trecut, cand au pierdut in fata lui Lille, cu scorul de 0-2. Unul dintre motivele principale ale acestui esec a fost eliminarea ivorianului Amadou Kone care a vazut cartonasul rosu inca din minutul 15.

Din cauza acelui moment nu ne-am putut face o idee clara asupa a ce propune formatia antrenata de Luka Elsner care cu siguranta ar fi aratat altfel. Doar doua ocazii de gol si-au creat pe parcursul celor 90 de minute, iar in posesia mingii au fost doar in 29% din timp.

Incepand cu 26 mai 2013, s-au deplasat in nu mai putin de 11 randuri pe terenul lui Marseille, iar bilantul lor nu este tocmai incurajator inaintea acestei vizite. S-au impus doar de doua ori, nu mai putin de 6 s-au incheiat la egalitate, iar in restul de 3 s-a impus cei de la Olympique.

  • Echipa probaibla: Diouf; Kone, Okumu, Agbadou, Akieme; Edoa, Fofana, Munetsi; Nakamura, Diakite, Ito

Pariul nostru – Marseille vs Reims

Marseille vs Reims. Ii vad ca mari favoriti pe cei de la Marseille care au aratat un fotbal solid in prima etapa, si cred ca au toate sansele sa isi treaca cele 3 puncte si din duelul de astazi in care intalnesc Reims, formatie ce a avut o evolutie extrem de stearsa. Asadar, in meciul de azi dintre Marseille vs Reims am ales sa merg pe victoria gazdelor.

Gazdele - 1 Solist @ 1.53

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite