Dortmund vs Frankfurt – Ponturi pariuri Bundesliga

Dortmund vs Frankfurt - Ponturi pariuri Bundesliga
Dortmund vs Frankfurt – Ponturi pariuri Bundesliga – Sursa foto: Facebook

Cel mai tare meci al zilei din Bundesliga le aduce fata in fata pe Dortmund vs Frankfurt, intr-un duel ce va avea loc sambata, 24 august 2024, de la ora 19:30, pe “Signal Iduna Park”. Duelul putea fi urmarit si la TV in direct pe Digi Sport 4.

Prezentare cote Betano – Dortmund vs Frankfurt

Dortmund vs Frankfurt - Ponturi pariuri Bundesliga

In ultimii ani cele doua echipe ne-au oferit confruntari extrem de spectaculoase, dovada si numarul ridicat de goluri produs. Din precedentele 17 meciuri directe, 15 s-au incheiat cu gol in ambele porti, iar astazi pentru acet pronostic primim 1.50 din partea celor de la Betano. Favorita porneste Borussia, care este cotata cu 1.72 la ora actuala.

Borussia neinvinsa in ultimele 6 intalniri directe

Dortmund vine dupa un sezon excelent in care au izbutit sa ajuga in finala UEFA Champions League, acolo unde au fost invinsi de catre cei de la Real Madrid, iar in campionatul intern, au venit pe pozitia a cincea, cu un total de 63 de puncte acumulate.

Chiar si dupa aceasta performanta, Edin Terzic a decis sa paraseasca echipa, iar in locul sau a fost adus Nuri Sahin care cunoaste foarte bine, avand in vedere ca a adunat nu mai putin de 274 de aparitii in tricoul “galben-negrior” pentru care a marcat 26 de reusite.

Debutul pe banca tehnica a fost unul pozitiv pentru fostul international turc, echipa sa reusind sa isi respecte blazonul in meciul de DFB Pokal pe care l-au avut de disputat cu cei de la Phonix Lubeck pe care i-au invins fara emotii, scor 1-4. Soarta calificarii a fost decisa inca din prima repriza atunci cand au venit 3 dintre cele 4 goluri.

  • Echipa probabila: Kobel; Couto, Anton, Schlotterbeck, Ryerson; Can, Gross; Bynoe-Gittens, Sabitzer, Brandt; Beier

Frankfurt vine cu gandul la victorie

“Vulturii” se pot declara multumiti de locul 6 pe care l-au obtinut in editia anterioara de Bundesliga in care remizele au fost prezente in nu mai putin de 14 din cele 34 de meciuri ale lor. Remarcam si faptul ca 7 din cele 17 vizite au fost fara punct pentru ei.

Conducerea a optat pentru continuare in acest sezon, Eintracht fiind pregatita si in acest sezon de Dino Toppmöller care a format un grup destul de buna. S-au miscat foarte bine si pe piata transferurilor, acolo unde au facut cateva transferuri de viitor, prin venirele lui Krisztian Lisztes (19 ani), Can Uzun (18 ani) si Oscar Hojlund (19 ani).

Si-au asigurat pentru aceasta stagiune si serviciile lui Hugo Ekitikite, in schimbul a 16.50 milioane de euro. Francezul cumparat definitiv de la PSG, a avut o evolutie excelenta in partida castigata 1-4 la Braunschewig in DFB Pokal, acesta resund sa isi treaca in cont o dubla si un assist.

  • Echipa probabila: Trapp; Kristensen, Tuta, Koch, Nkounkou; Skhiri, Larsson; Marmoush, Gotze, Chaibi; Ekitike

Ponturi pariuri Dortmund vs Frankfurt

Dortmund vs Frankfurt. Ma astept la o intalnire spectaculoasa in care cred ca ambele echipe vor contribui pe tabela de marcaj. Pe langa evolutiile din DFB Pokal, cele doua au aratat o forma foarte buna si in ultimele meciuri amicale producand un numar ridicat de goluri. Asadar, fara a ma lungi foarte mult, am decis sa merg pe un pronostic de “GG& Peste 2.5 goluri” in aceastra partida.

Ambele echpe inscriu& Peste 2.5 goluri @ 1.72

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite